mám ipod nano onedlho už 4 roky a nemala som s ním za ten čas absolútne žiadny problém, zopár pádov na zem a okrem skoro neviditeľných škrabančekov mu nič nie je, čiže sa nesťažujem
skoro ako @7 ale môj mi párkrát tak zamrzol, že sa nedal ani reštartovať a musela som počkať, kým sa od svietenia vybije baterka a potom po nabití znovu bez problémov šiel. A ešte mi spadol veľakrát (aj dolu schodmi) a funguje, nemám s ním problémy.
Ale neviem, či by som povedala, že Apple preferujem, keď inú značku som ani nemala. Možno by som ešte brala Emgeton, tie sú celkom fajn.
16GB pamäťovku do Xperie za 9,90 € + kvalitné slúchadlá a nemusím riešiť žiadne trápne módne výstrelky za stovky € ktoré nespĺňajú daný účel o nič viac ani menej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale neviem, či by som povedala, že Apple preferujem, keď inú značku som ani nemala. Možno by som ešte brala Emgeton, tie sú celkom fajn.
A pády na zem už nepočítam .
@ouch vážne? mne raz samsung spadol do mlieka a bolo po ňom