@mojdedo ak sa nepodobáš na johny bravo tak smola ako si fandite dedo aby bol muž dokonalý musel by mať za partnera mna najprv, podla toho by som to vedela určiť
Asi poznáš, resp. tu je málo "30tnikov".
To ma učí škola života, dozrievanie charakteru a schopnosť vyjadriť "dospelý" názor potrebuje čas. Ale najlepšie je zistiť, že nemusím mať na všetko názor, veď neovládam všetko, nebol som všade. A potom, že názor môžem zmeniť ak sa zmenia okolnosti toho čo ma k nemu priviedlo. Alebo, že názor sa vyvýja, podobne ako ľudská psychika, spôsob myslenia... :letim:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a potom ešte @qwedsayxc !
najvtipnejší : ťažko povedať @mojdedo asi
najlepšie názory : no na svoj vek jednoznačne @georg21
@mojdedo no jasné dufam že to nebude pivom
@semhamforas
@semhamforas
No teda vďaka za potešenie
Asi poznáš, resp. tu je málo "30tnikov".
To ma učí škola života, dozrievanie charakteru a schopnosť vyjadriť "dospelý" názor potrebuje čas. Ale najlepšie je zistiť, že nemusím mať na všetko názor, veď neovládam všetko, nebol som všade. A potom, že názor môžem zmeniť ak sa zmenia okolnosti toho čo ma k nemu priviedlo. Alebo, že názor sa vyvýja, podobne ako ľudská psychika, spôsob myslenia... :letim:
22 ročný chalan
z tramtárie blízko Prešova
On je to ! Za braduuuu ; )