meteora a hybrid theory su na prvej priecke u mna..niekedy som len to pocuval..potom prislo minutes to midnight, sklamali ma, ale odstupom casu sa mi tie z minutes to midnight velmi pacia
meteora a hybrid theory. ten tretí už šiel do sračiek, takže tie ďalšie som už ani nepočula, ale ani tie single vydané ma nezaujali v pozitívnom zmysle. prvé 2 boli proste LP a tie ostatné už len slabučký komerčný odvar.
a to by mi bolo načo? mňam už proste neoslovili, nemám záujem hľadať s lupou na každom nejaké best of, keď je xy vecí, ktoré sú ďaleko lepšie ako súčasné lp.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale aj Minutes To Midnight môže byť
Posledne dve maju viac slabsich songov ako starsie albumy, ked kazdy song bol 100%.
Ale aj tak sa daju vypocut a vzdy sa najde nejaka perlicka, ktoru mozem pocuvat aj viac krat za sebou
dalsie albumy su sracky
A nie je vsetko to nove len samy shit. Maju dokoknca aj v tom uplne poslednom albume co vydali v 2012 velmi dobre songy.
Aj ked je tam dost vela shitu
Treba si spravit stale the best of a mas z kazdeho albumu nieco
HT a Meteora su super. Minutes to Midnight je este relativne fajn, novsie su uz ale uplne sracky.
a to by mi bolo načo? mňam už proste neoslovili, nemám záujem hľadať s lupou na každom nejaké best of, keď je xy vecí, ktoré sú ďaleko lepšie ako súčasné lp.
MTM a TS nemám rada
Living things celkom ujde
dosť mi vadí zmena štýlu, mám radšej tvrdšiu hudbu