nakoľko si u mňa akosi vybudovali povesť toho, čo počúvajú temné dievčatká preto, lebo sa im páči zmachlený gitarista, tak som sa zaprisahala a nepočula som od nich v živote jedinú skladbu.
A nepomôže im ani tp, že sú melodeath a že sú Fíni.
Odmietam počúvať niečo, čo má u mňa hentakú povesť...
bývali to prvé tri albumy (jediné čo som počul), mával som ich rád, teraz ich už nepočúvam, nemám na to dôvod, okrem toho je CHOB agro a CHOB nie je ŽIADNY MELODEATH KURVA! je to obyčajný power/speed a s melodeathom to nemá ani piču spoločnú. keď si to porovnávam s kapelami ako Soilwork, At The Gates, In Flames,... neobstoja.
co ja viem, ja to na albumy neriesim, COB ma chyta par pesnickami iba, a to jest najviac asi hate crew deathroll (preto som aj tak zahlasoval) hate me, a co ja viem... asi este are you dead yet?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A nepomôže im ani tp, že sú melodeath a že sú Fíni.
Odmietam počúvať niečo, čo má u mňa hentakú povesť...
a aj tak sú príliš známi na môj vkus
A ostatné ešte nemám napočúvané natoľko, aby som mohol úplne s čistým svedomím prehlásiť, že tento považujem za najlepší ...