Aquacity in da PP (ak mame na mysli najlepší zo Slovenska)
v LM je hnusná zelená voda podľa mna.. V Mederi smrad vo vnutornej časti.. Senec a Turč. Teplice je dopohody.. V Oraviciach som ešte nebola, tak nvm..Šturovo tiež nvm, ale tam ma to ani nelaka,ked budem chciet byt v spoločnosti madarsky hovoriacich, pojdem do madarska
@tomas si to presne vystihol, nebola som este vo vsetkych aquaparkoch na Slovensku, no urcite to postupne napravim. Mozes sa potom kludne pridat . uz aj v Madarsku som bola. Ak je v tej moznosti & tak sa neda hlasovat?
bol som len v senci a v turcianskch tepliciach ..obidva boli pekne ale tie turcianske teplice boli asi o nieco krajsie.. a este k tomu sme tam boli vecer ked uz bola tma
Bola som Poprade,v Tatralandii,v Bešeňovej,v Štúrove a často chodíme aj do Teplíc...
V lete a vlastne aj mimo neho chodíme dosť po kúpaliskách a aquaparkoch.
Jednoznačne u mňa vyhráva Tatralandia,kde sa mi veľmi páči,bola som tam už viackrát a najviac sa mi tam páči,všetko... Užije si to tam ten,kto miluje tobogány,aj ten čo si chce zaplávať,aj človek,čo chce celý deň preležať v teplej vode...
Potom sa mi páči v Tepliciach a aj v Štúrove bolo pekne,len to je skôr kúpalisko ako aquapark,lebo tie tobogány sa nedajú s Tatralandiou ani porovnať.
Bešeňová sa mi naopak veľmi nepáčila,viackrát tam určite nepôjdem a ani Poprad ma neohromil... Nuda...
Jednoznačne aquapark Senec - Skvelé tobogány, skvelý wellness a super cena. O polovicu lacnejšie než v tatrách. Chodíme tam pravidelne. Napísali sme o tom aj recenziu: » www.milujemewellness.sk/recenzia-sai-we... . Najlepšie je si kupiť zlavnené vstupenky na stránke ozlave.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
v LM je hnusná zelená voda podľa mna.. V Mederi smrad vo vnutornej časti.. Senec a Turč. Teplice je dopohody.. V Oraviciach som ešte nebola, tak nvm..Šturovo tiež nvm, ale tam ma to ani nelaka,ked budem chciet byt v spoločnosti madarsky hovoriacich, pojdem do madarska
@freedomko ako si uhádol
Oravice súzbytočneee predražené, to sa radšej idem vyhriať za 30 centov do vedľajšieho starého bazéna
V lete a vlastne aj mimo neho chodíme dosť po kúpaliskách a aquaparkoch.
Jednoznačne u mňa vyhráva Tatralandia,kde sa mi veľmi páči,bola som tam už viackrát a najviac sa mi tam páči,všetko... Užije si to tam ten,kto miluje tobogány,aj ten čo si chce zaplávať,aj človek,čo chce celý deň preležať v teplej vode...
Potom sa mi páči v Tepliciach a aj v Štúrove bolo pekne,len to je skôr kúpalisko ako aquapark,lebo tie tobogány sa nedajú s Tatralandiou ani porovnať.
Bešeňová sa mi naopak veľmi nepáčila,viackrát tam určite nepôjdem a ani Poprad ma neohromil... Nuda...