moj oblubeny je tento » www.birdz.sk/webka/ponny/blo... aj ked to nieje velmi pozitivny clanok... niektori ludia ho vsak nepoxopia... ano mam divny vkus
@ponny Ďakujem. V tom druhom článku som asi prvý krát písala viac menej priamo. Ja totiž radšej píšem v metaforách a prirovnaniach, niekedy to až preháňam. Ale, robím to preto, lebo nerada o svojom súkromý prezrádzam veľa.
jéj @pelly vďaka... noo v porovnaní s ostatnými je tento článok ešte vcelku krátky už dlhšie sa snažím znovu napísať niečo na ten spôsob, ale môj najväčší problém je, ako to čo najviac skrátiť
@azizi Neďakuj mi. Veď nemusíš skracovať. To je akoby si vyhadzovala myšlienky. Píš to, čo Ťa napadne a čo Ti leží na srdci. Len vtedy tvoj článok povie to čo si chcela. Nech je to už akokoľvek dlhé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
» www.birdz.sk/webka/jerry483/...
jeden z tych zaujimavejsich...
tu je prvy diel:
» www.birdz.sk/webka/athelasil...
a niektore moje basne...najviac asi tato:
» www.birdz.sk/webka/pumaamrav...
Sice som ho napisala len vcera a bude mat dalsie pokracovanie, vlastne to bude cela seria comming soon
» www.birdz.sk/webka/azizi/blo...
» www.birdz.sk/webka/insanebut...
» www.birdz.sk/webka/whatabout...
» www.birdz.sk/webka/rebell/bl...
a možno ani nie
a v podstate väčšinu, ale niektoré sú aj slabšie
» www.birdz.sk/webka/black_sou...
» www.birdz.sk/webka/tia999/bl...
mozete posudit aj moj najnovsi disappointed:napisany pred chvilkou)
:
» www.birdz.sk/webka/tia999/bl...
@haluz777 Pekný článok.
@pumaamravec Tak to Ťa obdivujem. Ja ako sa poznám, by som dlho nevydržala...
@azizi Ten článok stálo za to si prečítať aj keď je trošku dlhší. A inak páči sa mi tvoj štýl písania.
@teny555 Tvoj článok som nenašla.
@Black_soul Trošku zamotané, ale dobrý článok.
A zo svojich mám rada asi tieto:
» www.birdz.sk/webka/pelly/blo...
» www.birdz.sk/webka/pelly/blo...
aj ked to nieje velmi pozitivny clanok... niektori ludia ho vsak nepoxopia... ano mam divny vkus
@mirec21 Ani nemusíš, nie je to povinné...
citala som oba tvoje blogi.. ten druhy sa mi paci viac