Na svete jestvuje množstvo náboženstiev a každé vysvetľuje boha po svojom. Boh,Allah,Budha,Jahve a mnoho dalších. Ja osobne v boha neverím ale verím že po smrti jestvuje nejaká energia. Čo ak je pravý boh Allah? Alebo Budha? To neveriaci skončia v pekle?
@staphylococcus
pokúšaš svoje šťastie, je mi ťa ľúto, v živote sa veľa natrápiš, len preto, že si neuvedomuješ čo spôsobuješ iným svojim cieleným vyvolávaním zla pochádzajúceho od diabla...
prikládam sa k tej teorii podla ktorej nás v dalekej minulosti navštívili vyspelé civilizácie z iných svetov (možno to nebola LEN návšteva) a naši predkovia ich uctievali ako bohov ....a každá jedna kultúra si to vysvetlovala po svojom a zanechala iný obraz o tej samej entite
@10 No ták nenazývaj ich kokotmi... Veď ak by si napisal, len že neveriš v boha tak by stačilo... Nemusel si pisat že su to kokoti... To je trocha neslušne
áno, každé náboženstvo má pre Boha iné pomenovanie,,,, pre človeka je ale hlavné, aby sa snažil čo najlepšie žiť podľa toho náboženstva, ktoré mu odovzdali rodičia, prípadne ak žiadne tak potom si asi vyberie....
Ja verím v Boha a mohla by som ti tu veľa písať... ale vieš, každý povie, že práve to jeho náboženstvo je pravé.... ale aj tak ide o to ako veríš a ako konáš, to by malo rozhodnúť kde po smrti budeš, a nie to akým menom Boha voláš....
Lebo len pre príklad, ako by k tomu prišiel vyznávač napr. budhizmu, čo naozaj sa ním riadi a žil by podľa tohto náboženstva..... na konci života no ako sorry budhizmus nie je pravé náboženstvo tak má smolu???
budha nikdy nebol boh,bol to obycajny clovek ktory dokonca zil luxusne no vzdal sa vsetkeho a sustredil sa iba na zmysel zivota a na ,,osvietenie,, ktore je metaforou pre mudrost ... ludia ho dnes mylne nazyvaju bohom,nikdy nim nebol a ani nebude...preto nie je budhizmus nabozenstvo ale filozoficky smer
@zajkousko hej, ked jej toto ukazem, zavola svojej kamoske ktora robi primarku v trnave na psychiatrii ked sa bude pytat, chces postel s mrezami alebo bez?
@zajkousko nerozumiem, co v tomto pripade znamena otazka "si to ty?" pretoze to, kto predpokladas ze som je tvoja subjektivna predstava mna, kedze sme sa nikdy nestretli, a kedze mi tato subjektivna predstava nie je znama nemozem na tuto otazku odpovedat.
alebo by sa na zaklade tejto otazky tiez dalo predpokladat, ze si tvoj pomysleny mozocek namysla ze sa pozname a pytas sa ma ci som to naozaj ja. V tomto pripade, kedze sa nepoznam, nemozem na tuto otazku odpovedat, pretoze sa nepozname a netusim, co si si zase vyhalucinoval.
bolo by mozne vyjadrit este niekolko dalsich predpokladov, ale myslim, ze bude jednoduchsie, ked mi tuto tvoju otazku objasnis sam.
A kedze si mi este stale neodpovedal, chces postel s mrezami, alebo bez?
ty sa musíš strašne nudiť, radím ti, najdi si niekoho, komu budeš môcť byť nápomocna, milovať ho a byť šťastná, lebo toto tu čo prezentuješ, je vyplod chorej ženy, ktorej treba pomôcť
@zajkousko mojenko, ja som napomocna - snazim sa ti otvorit oci aby si videl ako velmi potrebujes psychiatra
Jo a kedze si mi neodpovedal, zajednam ti postel s mrezami
toto je môj posledný koment ku tebe...
tvoje slová riadi diabol, s takýmito ľudmi nehodlám komunikovať, lebo ma privádzajú k hriechu, viac ti nič neodpíšem...
a ešte jedno, ako sa chováš k druhým, tak sa oni budu chovať k tebe, ako zle praješ tebe, tak zle sa ti stane...
ako zosmiešňuješ Boha, tak ťa bude velebiť tvoj vzor diabiol...
jemu si sa oddala, jemu slúžiš, tvoj život.....(zapamätaj si, vždy, ale vždy budeš mať tieto slova odo mňa na pamäti, keď sa ti v živote nebude dariť)
ja sa akurátne buden za teba modliť, aby si sa nakoniec nepomiatla a našla pokoj v duši...
Pán s tebou.
Energia je vo vesmíre rozšírená neúmerne, podľa vedeckej predpovede by sa táto energia mala všade rozplynúť rovnomerne, čo bude znamenať zánik pohybu, respektíve úbytok energie z oblasti života. Kresťania si spájajú božiu energiu ako lásku. Láska je abstraktné pomenovanie, čiže v takom znení je najlepšie vyjadriť boha, ako neexistujúceho, ale ako dôležitého v zmysle života. Náboženstvá šíria nie vieru v jedného boha, hoci tí majú podľa nich spoločné črty v tom, že súdia medzi životom a smrťou, ale spôsob života. Určuje jednoženstvo (monogamia) alebo mnohoženstvo (polygamia). Spomeňte si na pohanských bohov, ľudia ich uctievali, lebo si mysleli, že im požehnajú dažďom, plodnosťou, úrodnosťou, obetovávali jedlo, zvieratá, ľudí. A to len kvôli nevedomosti, prečo sa každý rok opakujú isté udalosti, a inokedy sa dlhšie nevyskytli. Vytvorili veľa bohov, mnohokrát rodinné vzťahy a príbehy s nimi súvisiace. Prestalo sa na nich veriť, keď sa bežné pozemské veci objasnili. Potom vznikli nové náboženstvá s novými príbehmi, s inými menami, ktorí dokázali všetko čo predošlí bohovia. Tieto náboženstvá odkazujú na skutočné udalosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
pre mn su to rozne nazvy toho isteho ale nenzyvam to bohom
pokúšaš svoje šťastie, je mi ťa ľúto, v živote sa veľa natrápiš, len preto, že si neuvedomuješ čo spôsobuješ iným svojim cieleným vyvolávaním zla pochádzajúceho od diabla...
prikládam sa k tej teorii podla ktorej nás v dalekej minulosti navštívili vyspelé civilizácie z iných svetov (možno to nebola LEN návšteva) a naši predkovia ich uctievali ako bohov ....a každá jedna kultúra si to vysvetlovala po svojom a zanechala iný obraz o tej samej entite
Všetko je jedno - láska. Všetci sme jedna duša, časť Najvyššieho, časť Lásky.
Ja verím v Boha a mohla by som ti tu veľa písať... ale vieš, každý povie, že práve to jeho náboženstvo je pravé.... ale aj tak ide o to ako veríš a ako konáš, to by malo rozhodnúť kde po smrti budeš, a nie to akým menom Boha voláš....
Lebo len pre príklad, ako by k tomu prišiel vyznávač napr. budhizmu, čo naozaj sa ním riadi a žil by podľa tohto náboženstva..... na konci života no ako sorry budhizmus nie je pravé náboženstvo tak má smolu???
anoným súdi a vyrieka ortieľ smrti
prosím ťa skrúšene Bože v modlitbe, uzdrav dušu svojej dcéry a osvieť ju Duchom svätým...
choď za svojou mamičkou, ukáž jej túto konverzáciu a ona ti už vysvetlí čo bude treba...
ty máš fakt toľko rokov a si to ty vlastne, lebo toto čo prezentuješ, môže vypustiť z huby iba choromyseľný človek
a ešte aj tie smajliky škeriace, ty si fakt nejako mimo
alebo by sa na zaklade tejto otazky tiez dalo predpokladat, ze si tvoj pomysleny mozocek namysla ze sa pozname a pytas sa ma ci som to naozaj ja. V tomto pripade, kedze sa nepoznam, nemozem na tuto otazku odpovedat, pretoze sa nepozname a netusim, co si si zase vyhalucinoval.
bolo by mozne vyjadrit este niekolko dalsich predpokladov, ale myslim, ze bude jednoduchsie, ked mi tuto tvoju otazku objasnis sam.
A kedze si mi este stale neodpovedal, chces postel s mrezami, alebo bez?
ty sa musíš strašne nudiť, radím ti, najdi si niekoho, komu budeš môcť byť nápomocna, milovať ho a byť šťastná, lebo toto tu čo prezentuješ, je vyplod chorej ženy, ktorej treba pomôcť
Jo a kedze si mi neodpovedal, zajednam ti postel s mrezami
tvoje slová riadi diabol, s takýmito ľudmi nehodlám komunikovať, lebo ma privádzajú k hriechu, viac ti nič neodpíšem...
a ešte jedno, ako sa chováš k druhým, tak sa oni budu chovať k tebe, ako zle praješ tebe, tak zle sa ti stane...
ako zosmiešňuješ Boha, tak ťa bude velebiť tvoj vzor diabiol...
jemu si sa oddala, jemu slúžiš, tvoj život.....(zapamätaj si, vždy, ale vždy budeš mať tieto slova odo mňa na pamäti, keď sa ti v živote nebude dariť)
ja sa akurátne buden za teba modliť, aby si sa nakoniec nepomiatla a našla pokoj v duši...
Pán s tebou.