Toto si vyprosim moja zlata, sa ma pytali na nazor tak som ho sem napisala, cela superstar je o jednej veci... O krase ..a ked nie,tak vyhra ten,ktory je najvacsi chudak, si vezmi berkyovu,je to ciganka a vyhrala len preto lebo kazdemu bolo luto ako sa snazila,podla ludi bola sympaticka a chceli jej to dopriat..a kde je album? len sa otrcala s jednozubym ocom skaredym a chceli prachy za koncerty... v podstate je mi jedno, kto to vyhra,kto bude chciet spievat,bude spievat aj bez vyhry v superstar a keby som ja osobne mala byt spevacka,tak radsej si to vymakam sama ako ist do superstar,byt pol roka na titulke noveho casu a neviem este co...
a čúúúza znie hnusne "Rytmusovsky"...aj na toho by som mala nazor... *grc* *grc*
@Ladybellamy nič si nemusíš vyprosovat ja som reagovala len na tu rasisticky orientovanu vetu nič viac,len že sa mi to nepáči,klídek jj berkyová to je des,suhlasím že budu spievat aj bez titulu keby chceli ved zdenka predná..
@Wampirekiss ano,bolo to rasisticky orientovane priznavam...ale svoje som si s nimi odzila,mam skusenosti s takymto typom stvoreni... cize mam uplne pravo spravat sa takto =P
no,jasne,ze seci su rovnaki... a v tom prave nechapem co Ti bolo nejasne...aa ja netvrdim ze Ty mas nieco s hiphopom ale ten sprosty vyraz... joooj boze,tak clovek dopadne ked normalne protiargumentuje..ho obvinia a prestanu sa s nim bavit..ach,dnesna mladez =P
@Ladybellamy tak toto ma fakt teda pobavilo,tento tvoj komentár normálne že som sa schuti zasmiala ty si to nepochopila? lebo ja som to že všetci su rovnaký napísala ironicky
ale kašli už na to
ta posledná veta to myslíš seba?mládež? a ty niesi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ani lacko
ani pussykiller
mne bude ľúto za babami
slovensky(EEEEHM chlapec uskailer
cesky chlapec: Ben alebo Leo
Slovenske dievca: karolina
ceske dievca: marketa..
tak
český: machala
Puskailer je nechutný..
Ben alebo Leo
Lebo medzi chalanmi sa nájde dosť slabých, zato dievčatá sú všetky dobré
A vyhodila by som napríklad Lacka, Puskailera, Machalu a možno ak Bena. .P
- Marek Lacko
- Leo Machala
A z dievčat:
- Karolína Majerníková
- Aneta Galisová
Toto si vyprosim moja zlata, sa ma pytali na nazor tak som ho sem napisala, cela superstar je o jednej veci... O krase ..a ked nie,tak vyhra ten,ktory je najvacsi chudak, si vezmi berkyovu,je to ciganka a vyhrala len preto lebo kazdemu bolo luto ako sa snazila,podla ludi bola sympaticka a chceli jej to dopriat..a kde je album? len sa otrcala s jednozubym ocom skaredym a chceli prachy za koncerty... v podstate je mi jedno, kto to vyhra,kto bude chciet spievat,bude spievat aj bez vyhry v superstar a keby som ja osobne mala byt spevacka,tak radsej si to vymakam sama ako ist do superstar,byt pol roka na titulke noveho casu a neviem este co...
a čúúúza znie hnusne "Rytmusovsky"...aj na toho by som mala nazor... *grc* *grc*
nie čuza tak neznie
@26 súhlasím! je nechutný..spolu s tým "počerným"
Ok, spievať nevie moc a podla mňa mal vypadnúť už dávno, ale je jedno či je biely alebo fialový kurva.
je cierny? je..
je to kokot? pripada mi to tak...
tak?
tak mozno ten neborak nevedel jeho meno tak vyjadril jeho odlisnost na zaklade coho ho mozme spoznat =D
@Wampirekiss ano,bolo to rasisticky orientovane priznavam...ale svoje som si s nimi odzila,mam skusenosti s takymto typom stvoreni... cize mam uplne pravo spravat sa takto =P
a ta cuza znie hiphopersky =D =D ble
právo? o čom holka točíš?:o
a s hphp nemám nič spoločné a ked myslíš že to tak znie,tak mysli..
a nech napíšeš už čokolvek serem na teba,nestojíš za to..
jaka mamfpičistka je z Teba =D heh
no,jasne,ze seci su rovnaki... a v tom prave nechapem co Ti bolo nejasne...aa ja netvrdim ze Ty mas nieco s hiphopom ale ten sprosty vyraz... joooj boze,tak clovek dopadne ked normalne protiargumentuje..ho obvinia a prestanu sa s nim bavit..ach,dnesna mladez =P
ale kašli už na to
ta posledná veta to myslíš seba?mládež? a ty niesi
ja som mladez moja ... len tu slo o nieco uplne ine,to bola narazka na uz nepamatam co , ale mam u riti =P.chod a povzbudzuj si cigana =D
=D =D =D =D =D
dovolujem si,takto decentne sa " zachechtat " =D =D =D
pise sa ciganovi,nie ciganovY....
a USA by som si nikdy do bydliska nedala,dufam,ze Ta tam strelia ako ostatnych teenagerov v skolach alebo na ulici... =P