asi tu budem jediná, čo má rada pondelok ... či? pondelok preto, bo máme uplne super rozvrh v škole, máme hudobnú - čo znamená zase najväčšie ujeby v týždni tá profesorka z nás fakt už niekedy dostane infarkt... a ešte kôli vela veciam....
stvrtok : mam dobry rozvrh v skole a ked pridem zo skoly doma nikto nie je ... na pohodu den ... sobotu a nedelu nemam rad kvoli tumu, ze su doma rodicia (niezeby som ich nemal rad, ale niekedy mi fakt lezu na nerv)
Neskoré vstávanie, cesta poloprázdnym autobusom, prechádzka poloprázdnym mestom, iPod v ušiach, dve slimky, geo, anj, dve informy, dve voľné hodiny, krúžok.Ani jedna profesorka-žena.
no to zas ja mám strašny rozvrh až do piatka takže sa teším ekd prídem zo školy...a idem vonka! ,,ale ked nastane nedela to zas začínaju stresy učenie a další tyžden ktorý tak pomaly uteká
Sobota je najhoršia, nedela sa tak hrozne ťahá nezáživná (ach) , pondelok ani za komentár nestojí, utorok streda a štvrtok ťiež nič moc ale piatok ten je taký fajn , že ide weekend
Mám rada pondelky a stredy, lebo chodím do BA... Ale keď vezmem do úvahy, že pondelok je prvý deň po víkende a v stredu mám len 4 hodiny... Vychádza mi, že streda je maximálne najsuper deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
109 komentov
ale samozrejme že ešte piatok a sobota
V stredu mávam záchvaty lásky k životu.
sobota - neni škola, lažo plažo a večer disco
2. mám ho rada ako taký
3. celý deň som s mužom
-netreba sa ucit na dalsi den,lebo neni skola
..co vidite na piatku? ist von a ozrat sa? sobota je lepsia
lebo je po skole a ide sa nasávat