Ten Pentax je z nich myslim najlepsi po obrazovej kvalite, najvacsi dynamicky rozsah a bitovu farebnu hlbku, ma vstavany motor, stabilizaciu snimaca, maly lahky, lacny, utesneny proti vode a prachu.... a mam 5 objektivov pentax, takze k nim by mi to telo zapasovalo najviac... ale ostatne su tiez fajn fotaky
@patrixo To máš pravdu ale myslím že kvalitou prevedenia sú tie Olympus foťáky na tom o niečo málo lepšie aj keď možno s trochu nižšou obrazovou kvalitou keďže sú to CSC.
jaj, ci on nieje fullframe? v tom pripade beriem spat. tak ci tak, s takym rozpoctom nikon d610. fullframe je fullframe a odkedy som mal moznost to porovnat, tvrdim, ze aps-c sa na to proste nechyta ani omylom, zvlast v zlom svetle.
@notme až 6D je FF všetky vyššie zmienené foťáky sú APS-C alebo Micro 4/3. Tak samozrejme že FF podáva vyššiu kvalitu obrazu pri nižšom svetle pri použití vyššieho ISO. Ale nové Aps-c čipi v tom tiež niesu až tak zlé.
ono to mas takto...tieto profi aps-c su predovsetkym pre majitelov fullframov a kvalitnych skiel, ktori potrebuju aps-c telo kvoli corpu. ale akonahle do tejto skupiny nepatris, co predpokladam nepatris, nieje jediny rozumny dovod, preco ist do aps-c miesto ff, ak je cena rovnaka.
ja by som si nevzal z týchto ani jeden, pretože na fotenie minerálov a kníh by sa mi viacej zišiel nejaký obstarožnejší stredoformát s digitálnym zadkom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov