johny depp je skvelý herec, uchvátil ma v každom filme, čo som ho videla, vždy niekto totálne iný... edward scissorhand, strach a hnus v las vegas, dead man, ospalá diera, deviata brána, arizona dream... koniec, vždy brilantne zahrané... a kurva dobre vyzerá!
inak aj dicaprio je skvelý herec, ale nepáči sa mi výzorovo
urcite depp...nikto iny by nedokazal zahrat zdeformovaneho outsidera ako je strihoruky edward tak, aby sa donho zeny zamilovali jediny film v ktorom nebol pritazlivy je karlik a tovaren na cokoladu
Johnny Depp-uzasny herec,aj pekny a zaujimave role, a dobre sa zhosti svojej ulohy...ako bolo spomenute v komente predo mnou(@13 ) - kto iny by zahral strihorukeho Edwarda,aby sa donho zamilovali? (tiez si myslim,ze vsade bol pritazlivy okrem ...Tovaren na cokoladu,to sa mi nai tak nepacilo ten film)
Sweeney Todd-uzasne !!!!
Jack Sparrow-no genialna rola,genialne spracovanie,...
V Ospalej diere bol suprovy taky podareny!!
u mna tiez johnny... ja ked ho vidim ako hra... umieraaam to nie je ako ked vidim nejakeho sexy herca, ktory je totalne strnuly a vidno, ze je nesvoj... Johnny je proste umelec
nesom ziaden tepelnik ae deniro a depp ..deniro si ma ziskal uz v krstnom otcovi, no a johny..toho mam rad odjakziva ..sleepy hollow,secret window,finding neverland..jeden film lepsi ako druhy ..
didojelen ... ona si dala taky vyber ako chcela ... Bozzee ja tych birdzovkych ludi nepochopim ... ved ok ked chces tak hlasuj tak nechapem preco kritizujes vyber .. urob si anketu a daj si tam tych ktorych tam chces mat TY...
mne sa s tychto pacia vsetky ... nahodou vybrala velmi dobrych hercov takych konkurentnych jeden druhemu ... heh ja som dala za Brada Pitta lebo sa mi zadalo ze ma malo percent heh .. ale dala by som aj Johny deppa ale aj Leonarda .. a dalej uz neviem kto to je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
inak aj dicaprio je skvelý herec, ale nepáči sa mi výzorovo
Ostatní sú kvalitní herci, ale veľkosti DeNira ešte nedosiahli.
Sweeney Todd-uzasne !!!!
Jack Sparrow-no genialna rola,genialne spracovanie,...
V Ospalej diere bol suprovy taky podareny!!
mne sa s tychto pacia vsetky ... nahodou vybrala velmi dobrych hercov takych konkurentnych jeden druhemu ... heh ja som dala za Brada Pitta lebo sa mi zadalo ze ma malo percent heh .. ale dala by som aj Johny deppa ale aj Leonarda .. a dalej uz neviem kto to je
odporúčam: ak mu porozumiete jediné slovo okrem fok, tak ste dobrí