Asi Punkáčov, minulý rok bolo super A ostatné sa ešte rozhodnem podľa line-upu, zatiaľ ma nič neoslovilo resp. sa zatiaľ nevie, kto kde bude hrať. Možno by som išla pozrieť aj do čiech.
z týchto pankáči, topfest a žákovic, aj keď neviem, či sa žákovic nebude tento rok zas s pankáčmi prekrývať. ale po minulom roku vlastne zvážim aj ten topfest. a rudava už nikdy. ani nič, čo má v názve orange, expres alebo dohoda alebo také hnusné veci.
a vlastne musím všade hovoriť, že pôjdem na papuča fest, aj keď to je strašné klamstvo
@transplantovana no, sú tam Pankáči a je tam Expres fest, tak tie dva majú dosť ďaleko od seba veru... tak nevidím dôvod prečo by tam nemala byť Pohoda ako náš najväčší fest
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
No a potom sa uvidí podľa financii, ale asi skôr pôjdem niekam cestovať
a vlastne musím všade hovoriť, že pôjdem na papuča fest, aj keď to je strašné klamstvo
pečené kačice, lokše, živánska, burčák, medovina, mňam, mňam, a skupín tam bude dosť tiež...
filip
ale na uprising sa neskutočne teším minulý rok to bola proste BOOMBA teda hovnooo
Ale možno ma opäť prehovoria na Trutnov, Ružinú, Poprad... A bolo by načase navštíviť už aj Pohodu a Vrbovské vetry...
na novarock by som chcela ísť tiež, a taký grape nie je odveci. ale uvidí zatial mam 100%ne len tú pohodu...
Určite idem na tú Pohodu, Grape.. ostatné uvidíme podľa peňazí a času.
topfest velice rada ale neviem cio vyjde
zakovic,budzogan mozno...
..kvak..
To je prvé, čo ti vyhodí google po zadaní slova budzogáň