kedysi som hrala na gitare a prestala som s tým pred 5 rokmi, čo veľmi ľutujem.... chcela by som vedieť hrať na klavíri, alebo na husliach....
a najkrajšie sa mi počúva, ak niekot vie perfektne hrať na bicích, mastiť na husliach ako diabol, alebo nejaké krásne skladby na klavíri.... hoci aj taká melancholická gitarka je fajn, dobre znie ja harmonika a čelo, elektrická gitara má tiež dobrý zvuk ak ju jej nositeľ vie správne využiť..
všetky nástroje hrajú krásne, ak sú vkusne zladené a hrajú dobrú melódiu.
Chcela by som aspon nejake zaklady vediet na VSETKO. Proste mna zvuky a hudba neskutocne fascinuju, ich produkcia je tajuplna a ja ju chcem odtajnovat . Tak zacinam postupne, najprv to boli huslicky, potom gitary, teraz ma strasne laka si kupit basovu gitaru, uz asi tristvrte roka o tom dost vazne uvazujem. Nieco som sa ucila aj na klaviri a na ustnej harmonike.
Ked raz budem velka a aspon trochu bohata (neviem z coho, ale to nebudem teraz riesit, taketo detaily..), chcem si zariadit malinky domcicek, kde bude len velmi skromna a prijemna obytna cast a potom tam budem mat veeelku miestnost, kde budem mat taky sklad vsetkych moznych hudobnych nastrojov, ktore sa mi podari zohnat a vo volnom case si tam zaleziem a budem skusat a hrat si, len tak pre seba. A ktokolvek ma pride navstivit a bude chciet, moze si zahrat tiez . A urcite tam nesmu chybat bicie, nejaky saxik a vsetky mozne druhy a varianty gitar, ktore existuju (pocnuc lutnou a tymi srandovnymi orientalnymi kuskami ). Potom keyboardy, zvukove stoly, jedno nadherne, drahe, kridlove piano, cembalo, basa (klasicka so slacikom) a tak. To je skratka. sen nad sny
tieto hrubostrunne krasky sa mi velmi pozdavaju.. ale aj gitary mam rad, aj klavir mam rad, aj bicie a perkusie mam rad, celkovo mam rad asi vsetko na com sa da hrat.. mojim snom je vlastnit hang-drum
Najradsej mam akusticku gitaru pretoze na nej mozem hravat barok. Elektriku uz moc nepouzivam, lebo sa mi to nechce stale vytahovat z puzdra a zapajat do comba. Nejake zakladne veci viem zahrat aj na base, ci na bicich (ale to fakt len primitivnosti).
No a idem sa ucit hrat na klavir (resp keyboard), takze to sa asi stane moj najoblubenejsi nastroj na najblizsie mesiace/roky. Uz viem zahrat oboma rukami kohutik jaraby, takze som z toho celkom vyteseny.
@stormmast3r Tak to vies, nemozes cakat do nekonecna na akcie a zlavy - to by sme si snad nikdy nic nekupili. Vsetko ide casom dolu.. Zas si ju o to viac vazis, ked pri Tvojej kupe stala tolko . Ja som si asi pred 5 - 6 rokmi dozadu kupovala obycajny MP3 prehravac - vies, vtedy sa to akurat tak viac rozmohlo. Blbych 1Mb ma vyslo asi 3500 korun a teraz hentaky model bezne nachadzam na nete za ani nie 15€, cize.. Ale je fakt, ze doteraz funguje, takze si zas az tak nestazujem a az na tu pamat to je aj tak stroj mojich snov .
no mojim snom je naučiť sa hrať na bass gitare ale taktiež na klavíri..na ktorý som chodila 5 rokov a z neho viem možno nejké tie akordy a kohútika jarabieho aj s akordami ....a je mi to lúto...lebo klavír je úžasná vec...lenže boli tam mnohé veci ktoré mi ho znechutili
kedysi som chodila na klavír. ale gitara mi je bližšia. prenosnejšia a ešte hrám na drumbľu. chcela by som skúsiť africké bubny, klasické bubny, ukelele, husle, flautu, ústnu harmoniku... a potom by som sa naklonovala a mala vlastnú kapelu
kks v poslednom čase sa tu rozmáha týchto diskusií týkajúcich sa inštrumentov neúrekom a znovu sa opakujem, viem hrať na husliach a učím sa hrať na bicie... raz by so mto chcel okúsiť aj klavír, každý ma na to nahovára keďže mám dlhé prsty, no neviem, ako to s tým súvisí...
gitara... či elektrická či klasická obidve sú mi velmi blízke a milujem keď na nich hrám Ale bicie sú mi tiež blízke... Viem na nich hrať podstatne menej ako na gitare ale učím sa
@salora možno sa na to predsa len dám nahovoriť, ale pri VŠ to bude nemožné... budem sa musieť rozhodnúť, ktorému z nástrojov sa chcem naplno venovať, škoda, že som to s huslami sekol :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
a najlepsie mi idu husle ale nemam ich rada
gibson sg "61 reissue
+ nejaky lampovy marshallik
a najkrajšie sa mi počúva, ak niekot vie perfektne hrať na bicích, mastiť na husliach ako diabol, alebo nejaké krásne skladby na klavíri.... hoci aj taká melancholická gitarka je fajn, dobre znie ja harmonika a čelo, elektrická gitara má tiež dobrý zvuk ak ju jej nositeľ vie správne využiť..
všetky nástroje hrajú krásne, ak sú vkusne zladené a hrajú dobrú melódiu.
avsak klavesy milujem
niekedy dávno ako dieťa som hrala na klavíri, ale následne som aj prestala
Ked raz budem velka a aspon trochu bohata (neviem z coho, ale to nebudem teraz riesit, taketo detaily..), chcem si zariadit malinky domcicek, kde bude len velmi skromna a prijemna obytna cast a potom tam budem mat veeelku miestnost, kde budem mat taky sklad vsetkych moznych hudobnych nastrojov, ktore sa mi podari zohnat a vo volnom case si tam zaleziem a budem skusat a hrat si, len tak pre seba. A ktokolvek ma pride navstivit a bude chciet, moze si zahrat tiez . A urcite tam nesmu chybat bicie, nejaky saxik a vsetky mozne druhy a varianty gitar, ktore existuju (pocnuc lutnou a tymi srandovnymi orientalnymi kuskami ). Potom keyboardy, zvukove stoly, jedno nadherne, drahe, kridlove piano, cembalo, basa (klasicka so slacikom) a tak. To je skratka. sen nad sny
tieto hrubostrunne krasky sa mi velmi pozdavaju.. ale aj gitary mam rad, aj klavir mam rad, aj bicie a perkusie mam rad, celkovo mam rad asi vsetko na com sa da hrat.. mojim snom je vlastnit hang-drum
viem jedine na gitare trochu hrať ale chcela by som aj na ostatných vedieť..
Ale ináč hrám na klavír, trošku saxofón, gitaru, a tak, ale klavír je klavír
No a idem sa ucit hrat na klavir (resp keyboard), takze to sa asi stane moj najoblubenejsi nastroj na najblizsie mesiace/roky. Uz viem zahrat oboma rukami kohutik jaraby, takze som z toho celkom vyteseny.
nanestastie mam len "fake" verziu a tranzistorove marshaliatko :/
len ma trosku mrzi, ze som za nu pred dvoma rokmi dal okolo 6500sk
a hrat "viem" na gitare... teda, viem ako sa drzi a tak podobne, ale ze by som nejak vedel hrat to ne
okrem toho sa vyžívam v bicích, ale začať na nich hrať je momentálne nerealizovateľné, a po pravde aj nerentabilné, takže ma to až tak netoto