Podľa mňa je najlepší Kaufland. Najmä z ekonomických dôvodov. Chodím tam raz do týždňa na väčší nákup. Na nákup bežných denných potrieb chodím do Jednoty
jednoznačne HYPERNOVA..a prečo??? poznám tam SBS-karov...pracovníkov...ja som tam brigádovala..potykala som si s SBSkarmi..nejakými..sú tam mladí a suproví ľudia...aj ked je to tam troosku drahsie..ale pripada mi to ako normalny obchod..lebo lidl, tesco a kaufland..nevem..nesadli mi
Carrefour na sk ani cz uz davno nieje. aj ked na sk nazou mohol ostat, ale prevadzkuje to a patria tie obchody inej firme ( v cz Carrefour obchodi prebralo tesco, aspon co viem o par )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
v tomto dostanem kúpiť všetko čo potrebujem.
v tescu najdem vzdy co potrebujem, a navyse na Kamennom sa mi paci celkovo cele OD, tam chodim rada
Inak tesco, tam sa citim najlepsie, najma supermarket na Hlavnej v KE, tak je fajn
tesco-keď už neviem, akm sa mám prejsť
lidl-keď chcem ísť na nanuk
kaufland- keď sa chcem prejsť, ale až do tesca sa mi trepať nechce
A neznášam Tesco. Chodím tam len z nutnosti, lebo Kamenné mám pár krokov od školy.
A ešte mám rada aj Billu.