ak ti ide o to ci ho chces vyuzit tak urcite anglictina ale ak ti ide len tak sa naucit nejaky jazyk tak by som povedala rustina je to slovansky jazyk a preto sa bude lahsie ucit. Ja viem po ukrajinsky a rusky, pred piatymi rokmi som este doslova prekrelovala dlzne z ucebnice. Dufam ze ti to pomoze.
@pomponchan popravde, ak by to bolo iba na mne, jednoznačný víťaz je angličtina, ale každý mi hovorí, že sa mám učiť nemčinu (ktorá mi vôbec nejde), že Nemecko je bližšie a ak pomýšľam na prácu v zahraničí, tak by som sa mal sústrediť na ňu
@igilik kasli na ludi oni ti nahovoria vselico ale iba ty vies co ta bavi a co chces a nech mi nehovoria ze poznaju tvoju buducnost, ako mozu vediet kde ta zivot zavedie, ake ponuky dostanes. vsetko zalezi na tebe!
mne sa brutálne páči tá franina,...ale asi najviac sa používa predsa len tá anglina...ale sranda by bola kebyže sme na tej franine spolu dvaja, nezošalela by profka??
Prečo tú anglinu potom študujem, ked je to samozrejnosť? :/ Našťastie, študujem okrem nej aj francúzštinu a ak výsledky prijímačok dajú, ďalší semester začnem aj s taliančinou, a rok potom možno s dalším jazykom (ale to už zrejme nie ako VŠ obor... hoci nikdy nehovor nikdy .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
-celkovo je angličtina líder
-pre cestovanie po južnej marike je španielčina super
-letné práce na Ibize...taliančina
-pracovať a investovať na východ - ruština
-dobre zarábať a nie ďaleko od SR...nemčina
-vieš po anglicky a chdeš niečo robiť napr. v Eur. parlamente - francúzština (diplomatický jazyk)
- iné (japončina) - čudovali by ste ako sa dá uchytiť s týmto jazykom...
takže podľa toho čo chceš robiť
ale po nej nemčina
@kokosovyorech to už je ako samozrejmosť, myslel som len cudzie jazyky