Uvedomujem si, že o túto tému bude asi nulový záujem, lebo si to je dosť nerdská záležitosť, treba sa aspoň ako-tak orientovať v tých soundtrackoch a hlavne väčšina Birdzu je povznesená nad superhrdinské filmy, ale aj tak tu často nepribudne ani jedno fórum za pol dňa tak čo. Nemám teraz na mysli soundtrack ako celok, ani soundtrack v zmysle licencovaných skladieb ako napríklad tie songy zo 70. rokov v Guardians of the Galaxy, ale normálne pôvodne zloženú hudbu k filmu, ten ústredný motív postavy/filmu. Väčšinou sú tam marvelovky, ale kľudne to môže byť hocijaký superhrdinský film, aj starší.
U mňa je úplná topka Avengers, to je proste najveľkolepejšia vec, ale takmer na jednej úrovni s ňou je aj X-Men: First Class (podľa mňa najlepší superhrdinský film vôbec), a potom Guardians of the Galaxy a Thor: Ragnarok, ktorý má podľa mňa komplexne asi najlepší soundtrack. Ale inak ich mám rád fakt veľa, aj prvého a tretieho Iron Mana alebo ten Robocop je fakt super
A linky mi isto Birdz dojebe, ale aj tak to skúsim
Nemôžem povedať, že mám jeden obľúbený motív. Ťažko si vybrať. Páčia sa mi obidva Batmanovské soundtracky. Zvučku z Raimiho Spider-Manov mám takisto rád. Kick-Ass je tiež celkom fajn. A s X-Men súhlasím. The First Class sa vydaril, film aj soundtrack. Scéna z tej krčmy je geniálna. Dokonca som pil Bitburger
to je sice pravda, ze casto nepribudne ani jedno forum za pol dna, ale preco si to pridal prave dnes, ked ich tu pribudlo asi 10
ja ich nepoznam, hnisík moj, a asi si ani nejdem pustat a som strasne povzneseny nad superhrdinske filmy, ale videl som pred nedavnom Unbreakable a uslo to ako-tak a este prvu epizodu 10. serie doctor who, ktora je tiez superhrdinska a to sa mi celkom pacilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
U mňa je úplná topka Avengers, to je proste najveľkolepejšia vec, ale takmer na jednej úrovni s ňou je aj X-Men: First Class (podľa mňa najlepší superhrdinský film vôbec), a potom Guardians of the Galaxy a Thor: Ragnarok, ktorý má podľa mňa komplexne asi najlepší soundtrack. Ale inak ich mám rád fakt veľa, aj prvého a tretieho Iron Mana alebo ten Robocop je fakt super
A linky mi isto Birdz dojebe, ale aj tak to skúsim
1.
2.
3.
4.
jediny ktorý ma kedy v superhrdinskom filme zaujal, dodnes ho považujem za naj
@trdelniiiq JJ, presne, main theme myslím, ale nechcel som dať už do nadpisu anglické slová, aby som nenaštval puristov
ja ich nepoznam, hnisík moj, a asi si ani nejdem pustat a som strasne povzneseny nad superhrdinske filmy, ale videl som pred nedavnom Unbreakable a uslo to ako-tak a este prvu epizodu 10. serie doctor who, ktora je tiez superhrdinska a to sa mi celkom pacilo
@tikalok Ježiš, to bola moja obľúbená, ja som chcel byť požiarnik Sam, keď som bol malý