telku nepozeram asi rok, z izby som ju dal prec asi v marci a v zivote som particku nepozeral nakolko mi to prisla prvotriedna hovadina pre narocny slovensky lud
mne sa páči na Latiníkovi, že sa vie vynájsť väčšinou celkom vtipne, ale tak, občas im to vyjde, občas nie, na začiatku to bolo super, potom sa to začalo tak divne kaziť a teraz už ani neviem, či to ide...
ale páči sa mi myšlienka tej relácie celkovo, a rada sa to aj hrám, keď je najaká akcia a vhodní ľudia, dá sa na tom celkom zasmiať
ale už mám tv preč, i keď som ho zapínal len ako kulisu, teraz je doma mĺkvo :/ ale inak kedysi som pozeral každú časť a dosť mma to oslovilo, ale akosi to časom poľavilo a ustúpilo a nejak ma to už nechytá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale páči sa mi myšlienka tej relácie celkovo, a rada sa to aj hrám, keď je najaká akcia a vhodní ľudia, dá sa na tom celkom zasmiať
v porovnaní s inými programmi je to moc dobré
ale už mám tv preč, i keď som ho zapínal len ako kulisu, teraz je doma mĺkvo :/ ale inak kedysi som pozeral každú časť a dosť mma to oslovilo, ale akosi to časom poľavilo a ustúpilo a nejak ma to už nechytá