ja mam tiez prisnu moralku, ale dokazem sa odviazat a zabavit, takze sa to nevylucuje
tichi, utiahnuti touto povahou nikomu neublizia...a myslim, ze to skor zavisi od toho, v akom kolektive sa pohybuju, ja sa tiez niekde mozem javit utiahnuto
najviac neznasma kurevnikov, potom este aj pipky a vymetacov barov, podla mna tieto tri moznosti spolu suvisia
hej neznasam sedlakov , tych pravych co sa tak chovaju , dalej prilis konzervativnych ludi , ludi co beru prilis vazne vieru , no a najviac nackov a podobnych.
@4 vymetac barov moze chodit od baru do baru rozjebany na hovna co sa bavi s kamosmi a neriesi nic a kurevnik napr. aj vymeta bar kde bali jednu babu za druhou.
upišťané debilné, dementné holky s tonou hnoja v gebuli a jediné o čom sa vedia baviť sú... kokotiny. nebudem definovať kokotiny, proste sú to kokotiny.
@16 asi že sú to sfetované trosky a špeciálny oddiel tajnej služby zároveň, to sa tak antifák preberie ráno po ťahu na železničnej stanici a na bruchu mu už leží obálka s depešou od SISky čo treba dnes spraviť na uskutočnenie židovlády
@devilmajster@22 tak týmto si ma definitívne presvedčil o svojej pravde, odzajtra dvíham pravačku jak o život a už nebudem koktať pri vyslovovaní kotlebovho priezviska
Neznasam tupychludi, neznasam ludi kt. sa zaujimaju len o svoj vzhlad a intwlektom zaostavaju,neznasam tiez nerozhladenych ludi kt. sa nezaujimaju o nic...a tak a este neznasam ludi bez vlastnych nazorov.
@devilmajster ale v neposlednom rade ma pobavilo aj to že ako abstinent by som mal byť "sfetovaný retard" a ty čo v 15-tich chlasceš a zverejňuješ to na nete si akože slušný človek
nemám rád hlavne namyslených ľudí, či už ide o vzhľad, školu, talent a pod.; jednoducho takých ktorí stále musia spomínať kde všade boli, čo videli a vyznejú neskutočne chválenkársky a potom ten typ ľudí čo si myslí, že robí niečo lepšie ako vy, a keď mu poviete že študujete humanitné vedy ta si len dačo pomyslí o vás lebo on študuje takú medicínu, možno nemám rád len príliš sebavedomých ľudí ale nepomôžem si, mám rád ak je v človeku trocha pokory
@l1me ked vidim tuto generaciu , jeden je emo , jeden je bieber fan , dalsi je nazi , dalsi neviem co tak mam nutkanie stlacit za Putina tlacitko na jadrovom kufriku
nedá sa to zovšeobecniť a povedať, že títo sú mi nesympatickí, no ľudia, ktorí neustále menia svoje názory a sú stelesnení "kam vietor, tam plášť", ach...to mi je proti srsti...
hahaaaa jontek Nie som sice z oravy, ale vzdy ked spoznam oravaka/cku tak sa spytam na jontka a neuveris ale tak z desiatich oravakov dvaja ten vyraz nepoznajuuuu...
tazko povedat .... proste jebnuty ludia !!! ale tak najskor asi rasisti s tych moznosti lebo to je uplna blbost byt rasista ... viem ze vacsina ciganov su kokoti ale aj tak nejsom rasista
Ľudia s veľmi prísnou morálkou lebo sú to pod povrchom často tí najväčší chuji.
Keby tam bola možnosť kresťanskí fanatici tak to by som zaškrtla tiež. Neznášam fanatikov a neznášam keď mi začnu do hlavy tlačiť tie ich rečičky o viere a bla bla bla.
Ovecky, to su ludia, ktorych nenavidim. Ludia, ktori nedokazu mat svoj vlastny zivotny styl, nazory a sposoby sebaprezentacie a maju sebavedomia na rozdavanie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
tichi, utiahnuti touto povahou nikomu neublizia...a myslim, ze to skor zavisi od toho, v akom kolektive sa pohybuju, ja sa tiez niekde mozem javit utiahnuto
najviac neznasma kurevnikov, potom este aj pipky a vymetacov barov, podla mna tieto tri moznosti spolu suvisia
hej neznasam sedlakov , tych pravych co sa tak chovaju , dalej prilis konzervativnych ludi , ludi co beru prilis vazne vieru , no a najviac nackov a podobnych.
@4 vymetac barov moze chodit od baru do baru rozjebany na hovna co sa bavi s kamosmi a neriesi nic a kurevnik napr. aj vymeta bar kde bali jednu babu za druhou.
vobec nie
to, ze tam chodia aj lahke zeny a lahki muzi neznamena, ze su tam vsetci taki
@devilmajster myslel som si ked som videl fotku LSNS
A nie sú dofetovaní retardi , vedia čo hovoria a to posledné o tom by sa dalo polemizovať.
Tu ide skôr o to že majú iné hodnoty ako druhá strana (to som asi ja ) a preto tu dochádza ku konfliktu.
Inak, keby sa dalo, klikla by som na viac možností..
Myslel som ze je fake ale bohuzial vyzera realne , bohuzial.
Ked su mladi ludia buducnost tak dufam ze SR ziadnu nema.
@etelnair vieš o tom že keď si bol malý tak ťa našli v kontajneri?
Doriti kam toto speje fakt
Mal si radsej pocuvat Biebera ako toto
Dufaj pre svoje buduce existovanie v spolocnosti ze z toho vyrastiete.
mna priniesol bocian ty vydrbanec...
pre info @hypnotic ked uz pises tak vyskYt sa pise s Y ty punertalny hitlerov zalud.
a pstrongy do tego kurwaaa..
hahaaaa jontek Nie som sice z oravy, ale vzdy ked spoznam oravaka/cku tak sa spytam na jontka a neuveris ale tak z desiatich oravakov dvaja ten vyraz nepoznajuuuu...
Keby tam bola možnosť kresťanskí fanatici tak to by som zaškrtla tiež. Neznášam fanatikov a neznášam keď mi začnu do hlavy tlačiť tie ich rečičky o viere a bla bla bla.
ešte by tam mohla byť možnosť - afektovaní gayovia
btw ked sú tam emáci, tak by tam logicky mali byť aj hoperi, ne?
kurevnici
rasisti
sedlaci ale len v niektorych pripadoch, inak proti nim nemam nic, kazdy sme nejako vychovany a nerobia nic zle si myslim
no a este ti prilisne slusni, tichi co vidia len kostol a proste fuj, to sa mi asi az hnusi