Ano, tak radsej si kupim ipadpro + daku nepohodlnu lacnu klavesnicu a vyjde ma to pomalicky drahsie nez samotne mac pro a vo vzduchu visiace dalsie nevyriesene/nevyriestitelne nedostatky. Pridavna hodnota tvojich rad - NIŠT.
Nakolko som sa nepytal na to ci je show okolo ipadu pro vtipna, alebo seriozna, ale tak dajme tomu no. Snad sa vyjadri aj niekto iny. @igorv
@notme Sakrazmus je najnizsia forma humoru, to z Dr. Housa nevies ?
Akokolvek, tento druh "sarkazmu" snad na stupnici humoru ani nie je. Prislo mi to skor ako nekonecne preukazovanie svojho zjavne sucheho a nie prilisne zaujimave nazoru..A ked som to precital 3. krat, znasobilo sa to.
Prepacte, uz nie som agresivny.
@tommyhot Nie je to len o klavesnici to som pouzil len ako priklad, aj ked ocividne asi velmi zly, kedze ma tu vsetci teraz poucuju a ukazuju mi moju nepravdu.
@notme Ty budes nejaky prehnane ambiciozny vysokoskolak, s domienkou velmi vysokej inteligencie, ktoru si samozrejme sam pripisujes, ale no hate. Dnes je takych 90%, zvykli sme si.
a ty budes samozvany psyholog. takych je na nete viac. a iluziu vysokej inteligencie vo mne vzbudzuje vylucne kontakt s ludmi ako ty, s nicim inym to nesuvisi
@notme Ale no, nekrut sa. Vsak si len neoriginalny typ mladeho cloveka snaziaci sa vytrcat z davu inteligenciou ktoru silou mocou nahanas. Aj ked, aby som ta zas prilis neurazil, daku mat len budes. Len na nu tak netlac. Vies, mozno si fajn clovek, ale nic nenastve viac ked je niekto vsetko vie a nic nevie. Mal som profesorku totoznu s tvojim typom, dakedy sa dala zniest, ale mala nehorazne muchy. A neuveris, taktiez bola fanusicka Dr. Housa! A fanusicka arogancie. Nic nebolo horsie ked zacala skusat tu jej lacnu hranu aroganciu. A tiez bola znalkyna klasickej hudby a isla proti stereotypnym nazorom vseobecnych odbornikov, aby bola mudrejsia pred tymi, co tomu nechapu vobec, alebo aspon zaujimava, ked uz nic ine. To su veci, ze? Fandim ti aby si tak neskoncil moj. Cus.
@hercenko mne ide o to, ze na iOS9 su statistice appiek optimalizovanych na velky displej. Vacsina major software developerov robi svoje SW aj na iOS, takze ak aj potrebujes robit nieco specializovane je velka sanca, ze to najdes na iTunes store. Kazdopadne nepovedal si, na co presne chces vyuzivat dane zariadenie, takze take mas aj odpovede.
@tommyhot Nevadi, ty sa aspon snazis pomoct a nemas blbe kecy. iPad mi vobec nevyhovuje. Jednak, naco sa s tym zatazovat, keby je to aspon nejak extremne lacnejsie, ale je to tiez pekna palka. Ma to slabsi vykon, ja potrebujem silny ntb. A sem tam sa chcem aj zahrat, takze ...Aj ked, nie bohvie ako casto...
kto tvrdi, ze vypracovat psychoanalyzu trva dlho? tuto odbornik to zvladne zo 6 jednoduchych viet
kazdopadne, ja sa za nicim nenahanam. ked sa mi vsak blbci viac-menej dobrovolne hadzu pod nohy, je prakticky nemozne nevsimnut si, ze som od nich odlisny. vies, ked sa mi aj nahodou stane, ze nieco nepohopim, tak si to priznam a svoje zavery prehodnotim. to je prve, co mi napadne. posledne co by som urobil pri nepochopeni sarkazmu na urovni piatej triedy zakladnej skoly je snazit sa to obhajit vymyslanim absurdnych argumentov
@notme Trepes somariny ...Stale pises nejaky nezmysel dookola. Co som tam mal nepochopit? Tam nie je ani co nepochopit, bol to sarkazmus velmi nepodareny, takze som to ani nebral do uvahy. Pytal som sa na vecnu odpoved k danej otazke, nie na to co Cook tvrdi...
A ano aj zo 6 jednoduchych viet sa da vypracovat vselico ako vidis . A plati to dvojnasobne ked este aj v tych 6tich vetach sa snazis silou mocou pouzit jednu latinsku, (ktoru samozrejme nemam sancu pochopit a ty budes boh inteligencie) absolutne nevecne, co si sa naucil vcera na hodine matematiky ... Joooj zlaty moj.
ta veta patri k vseobecnemu rozhladu, poznal som ju davno pred tym, nez sme to brali na matike. a bolo to maximalne vecne, ked tu vetu nepoznas a dokonca ani nevies pouzit google, je to len a len tvoj problem. co chceli povedat tym cookom by uz snad pochopili aj ziaci specialneho rocnika na osobitnej skole, no tebe to stale unika, to uz radsej tiez necham tak.mozno sa z nich da vypracovat vselico, ty si vsak zatial predviedol len to, ako na zaklade toho utvorit uctihodnu kopu sraciek
nic no, dam aj ja teda nejaku psychoanalyzu, kedze to tak fici. si zakomplexovany a este aj sprosty.
@notme lol pozri sa aky si premudrely, od zaciatku co si prisiel si len arogantny a povysenecky a popri tom si to krasne obhajujes a si na to hrdy... A odo mna chces nieco ine? Len nastavujem zrkadlo, to je tak vsetko co robim.
Tak vidis, ako si ma zhodnotil...a mozes si byt isty, ze ty si na tom hodne podobne.
ale coby, v tom s prehladom prekonas nadpolovicnu vacsinu ludi, ja som tym smeroval inde. moja chyba, pozabudol som, ze na pochopenie mojho zameru su potrebne dedukcne schopnosti nad urovnou opice.
ak ho chceš so sebou nosiť, ber 13, predsa len je ľahšia a nejaká zmena iná medzi nimi nie je, ako táto praktická. Ale ak ho chceš mať len doma, tak 15, pretože je proste väčšia ale tak priateľ má 13, je plne spokojný, ja ho mám tiež už dlho ale nie retinu no, takže môj je ťažší a aj keď to nie je veľký rozdiel, predsa len mne sa ho vláčiť nechce a on ho nosí každý deň v pohode.... a možno by som išla aj do tej klasiky, nie retiny, pretože máš tam aj na cdčka vstupy a celkovo toho viac, ak si šikovný môžeš si ho trochu upgradeovať keď ho rozoberieš a bude ešte lepší ako nová retina (a stojí menej).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Nakolko som sa nepytal na to ci je show okolo ipadu pro vtipna, alebo seriozna, ale tak dajme tomu no. Snad sa vyjadri aj niekto iny. @igorv
Akokolvek, tento druh "sarkazmu" snad na stupnici humoru ani nie je. Prislo mi to skor ako nekonecne preukazovanie svojho zjavne sucheho a nie prilisne zaujimave nazoru..A ked som to precital 3. krat, znasobilo sa to.
Prepacte, uz nie som agresivny.
to tvrdia ludia, ktori sarkazmu nechapu.
"Prislo mi to skor ako nekonecne preukazovanie svojho zjavne sucheho a nie prilisne zaujimave nazoru.."
quod erat demonstrandum
kazdopadne, ja sa za nicim nenahanam. ked sa mi vsak blbci viac-menej dobrovolne hadzu pod nohy, je prakticky nemozne nevsimnut si, ze som od nich odlisny. vies, ked sa mi aj nahodou stane, ze nieco nepohopim, tak si to priznam a svoje zavery prehodnotim. to je prve, co mi napadne. posledne co by som urobil pri nepochopeni sarkazmu na urovni piatej triedy zakladnej skoly je snazit sa to obhajit vymyslanim absurdnych argumentov
A ano aj zo 6 jednoduchych viet sa da vypracovat vselico ako vidis . A plati to dvojnasobne ked este aj v tych 6tich vetach sa snazis silou mocou pouzit jednu latinsku, (ktoru samozrejme nemam sancu pochopit a ty budes boh inteligencie) absolutne nevecne, co si sa naucil vcera na hodine matematiky ... Joooj zlaty moj.
nic no, dam aj ja teda nejaku psychoanalyzu, kedze to tak fici. si zakomplexovany a este aj sprosty.
Tak vidis, ako si ma zhodnotil...a mozes si byt isty, ze ty si na tom hodne podobne.