Ja viem že je to trochu kontroverzná otázka ale aj tak... zaujímali by ma vaše názory
u mňa to je ŠTEFAN I. - prvý uhorský kráľ. Vďaka nemu sa razili v BA mince, ponechal starý veľkomoravský názov BA - "Presslava" odvodeného od o syna Sv
no Monymony... asi som tu jediný, jedinečný ale nee... nerad sa povyšujem... čo už.. to som proste ja.. aspon budeš vediet ako ma rozoznat od ostatných ludí
madarsko vyprodukovalo ohromny pocet skvelych ludi - franza liszta, ferenca puskasa a mnoho inych...po cechoch a poliakoch ich povazujem za najblizsi narod, mozno este blizsi ako poliaci
Sice nie som nacionalista, resp mam slovensko viac menej v pici, ale bol by som riadny kokot keby mam za vzor nejakeho skaredeho fuzateho madara. A vlastne na co? Ze nas +- 1000 rokov utlacali a boli sme pre nich len odpad?
Slotu nemam rad, ale mohol by sa dostat k nejakej vacsej moci aby si tie kurvy uvedomili ze patria za dunaj.
Ferenc József (František Jozef) niebol madar, maximalne tak kral madarska (okrem ineho)
Tommyhot: S takym vyjadrovanim by si zapadol do slovenskej pospolitosti Sovinistickych madarov by som v Dunaji rovno utopil, ale preco by som mal oznacovat vseobecne Madarov za kurvy?
Ak by som poznal nejakého súčasného Maďara ktorý sa významne zaslužil za Slovákov a Slovensko, v pohode by som napísal aj takého čo ešte žije.. bohužial nepoznám takého...
No uz nic ine nam netreba, len si brat Madarov za vzor.. Tych barbarov, ktori nevedeli nic ine, len lupit a vrazdit a ked chceli zit ako ludia, museli sa ucit od nas.. Naozaj duchaplne..
Ale ked sme uz pritom, zoberme si rovno Horthyho, pomadarcime sa a obnovme uhorsko a potom budeme ti najstastnejsi kreteni, akych Zem nosila na svojej riti..
Zamidari: pozri je to moj subjektivny nazor a nemusim ti vysvetlovat preco je to tak, resp. som to vysvetlil uz v mojom prvom komente. to ze citas medzi riadkami je tvoj problem.
Nie je uplne iste či bol MAtuš Čak Madarom... tam odkial pochádzal jeho rod bolo aj vela Slovakov, no ale tým zas nechcem povedať že bol Slovák. Proste že nie je to jednozančné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
no, poznam ich viacej, ale to je jediny, koho meno si pamatam
Slotu nemam rad, ale mohol by sa dostat k nejakej vacsej moci aby si tie kurvy uvedomili ze patria za dunaj.
Tommyhot: S takym vyjadrovanim by si zapadol do slovenskej pospolitosti Sovinistickych madarov by som v Dunaji rovno utopil, ale preco by som mal oznacovat vseobecne Madarov za kurvy?
Tommyhot, neriešim. Je to tvoj názor a nebudem k nemu nič hovoriť - zbytočne by z toho tu sa rozvírila hladina...
Ale co je sranda, ze velmi vela velkych madarov, narodnych hrdinov krajiny papriky ani neboli madari. Vela bolo slovakov a inych. Napriklad:
Štefan Sečéni (Széchenyi István)...
Odporucam knihu Madarske Sebaklamy, kde pise vela zaujimavosti o nasich susedoch a ich sebaklamoch
Ten kocovny kmen co sem prisiel nevedel vypestovat ani tu papriku
Ak by som poznal nejakého súčasného Maďara ktorý sa významne zaslužil za Slovákov a Slovensko, v pohode by som napísal aj takého čo ešte žije.. bohužial nepoznám takého...
Ale ked sme uz pritom, zoberme si rovno Horthyho, pomadarcime sa a obnovme uhorsko a potom budeme ti najstastnejsi kreteni, akych Zem nosila na svojej riti..
A inak moj favorit co sa madarov tyka Liszt!
ste kde nechali?
nie vazne ..
no Matus Čak jednoznačne