@greyness zaujíma ma aké. Lebo sa normálne až divím. Asiati nerobia v krajinách násilnú kriminalitu, nežijú len zo sociálok a v krajinách kde žijú dokážu kludne ťahať aj 12h smeny 7 dní v týždni. Na rozdiel napríklad od černochov a moslimov. Preto by ma zaujímal dôvod
Tiež neviem nejak zniesť "šikmookých".. proste..ja sa ich až bojím, všetci sú desivo podobní ... proste celý ten rozmach ich krajín po celom svete.. je to možno bezdôvodne,ale cítim to tak..
Honkongské anglické noviny Express Extra opisujú bežnú prax v Šenzenskej provincii Čínskej ľudovej republiky. Lekári tu jedia a predávajú mäso potratených detí ako „zdravú potravu“ (správy NRL, 24. apríla 1995).
Štyria novinári z časopisu Eastweek (sesterské vydanie Expressu Extra) vydávajúc sa za lekárov navštívili niekoľko nemocníc v Šenzenskej provincii a pýtali sa, či je možné kúpiť embryá. Lekár zo Zdravotného strediska pre ženy a deti podal jednému z novinárov fľašu naplnenú plodmi so slovami, „Tu máte desať plodov z dnešného rána. Môžete si ich zobrať. Zvyčajne si ich my, lekári, berieme domov a zjeme. No nevyzeráte dobre, tak si ich zoberte.“
Luo Hu, lekárka pracujúca v tom istom stredisku, si všimla, že ľudský plod je veľmi výživný a žiadaný. Najvyhľadávanejšie sú plody z potratov mladých žien. Mužské embryá sú vraj výživnejšie. Lekárka tvrdí, že za posledný polrok zjedla vyše sto plodov. „Vyšli by nazmar, keby sme ich nezjedli,“ dodáva. „Ženy, ktoré sem prídu na potrat, embryá nechcú. Veď tie plody sú už aj tak mŕtve, keď ich jeme.“
Iný lekár, Dong Men Lao, vysvetľoval novinárom, že cena plodu sa pohybuje podľa hmotnosti od 10 do 40 dolárov. Štátne nemocnice sú lacnejšie než súkromné, kde môžu za plod pýtať až 300 dolárov. Podľa Men Laa majú najlepšie liečivé účinky deväťmesačné plody a na také prijíma aj objednávky. V komunistickej Číne sa telá takýchto detí používajú ako „nové diétne výrobky“, ktoré zaručujú „silnejšie telo a hladšiu pokožku“.
stačí, alebo ešte niečo???
Ja mám úplne u piči, že makajú 7dní v týždni. Keď sú schopní niečoho takéhoto+ žerú psov a tak dál, a dál ....
@greyness tak honkong niesu všetci asiati Okerem toho, kanibalizmus je v afrike rozšírený ovela ovela viac ako kdekolvek inde na svete + mrzačenie ludí zaživa. Toto mi pripadá dokonca ešte o niečo menej kruté ako africké praktiky lebo tam ľudí zabijú aby ich mohli zjesť (vraj potom prejde sila toho človeka na toho kto ho zje) a tu jedia len potratené plody ktorím by uz pomoct nemohli.
@semhamforas určite sa to netýka len honkongu. Je to o známe aj o iných aziatoch. Pozri proste sú mi nesympatickí. Mám s nimi zopár zážitkoch, kedy si ma v Londýne len tak fotili jak kokoti a furt sa ma čosi pýtajú Možem byť kdekoľvek na svete vždy ma nejaký šikmáč stopne a začne sa ma niečo vypytovať.
Ja ta tu nenávadzam aby si ich nemál rád alebo čo. Ja som proste v tomto smere rasista a nehanbím sa za to!
@greyness ja som počul o tom že asiati považuju belochov za ideal krási a snazia sa na belocov podobatb mozno preto ťa zastavuju
Ja ten rasizmus chapem neboj. Len ja som zasa rasista voči negrom. pretože oni okerem rekordne rozšíreneho kanibalizmu predstavuju aj vyciciavanie socialok a kriminalitu
@flageusdei lebo som to spojila nie preto zeby boli podobny ale preto aby sa tam viac narodov zmestilo,tie co su v moznostiach nemusia mat nic spolocne,mozes nenavidet alebo nemat rad len jedn z tych narodov a je to informacne aby som len vedela ci je nejaka nenavist voci inym narodom preto sa obvykle robi anketa
Nie som si istá, či práve to tvoje "tak naco sa jej zucasnujes" je na mieste vzhľadom na to, že som nezahlasovala ani za jednu možnosť. V diskusii som vyjadrila svoj názor na myšlienku, s kt. je anketa spojená.
Anketových možností je veľa, no priame logické súvislosti medzi určitými sú takmer nulové.
Preto si dovolím ti oponovať s tvrdením : Anketa JE zlá.
nevim na co si davala do jednej moznosti viac narodov ked sa niektore od seba dost odlisuju. a navyse niekto napr. neznasa amikov a anglicanov miluje. a ty to mas v jednej moznosti.
Co tu tych pár rasistov písalo o cernochoch sú vymyslene bludy.Ale najhorší zo všetkých sú white trash-teda biely neprisposobivy co s nimi?Zrušiť treba dávky a za vrazdy kradeze a zlociny dávať doživotie.
Nie nadarmo sa hovori ze ked je biely zloduch je to horsie ako sto ciernych,pretoze tí biely neprisposobivy su absolutne nezvladnutelny,treba im zrusit davky.
@motorizer ale prosím ťa, píšeš ako keby som sa bila do hrude: aha, ja som biela a ja môžem všetko som pán sveta! Pritom som sa len vyjadrila k otázke, ktorá bola položená. To, že mám voči šikmookým predsudky je moja vec.
Vyjadrila sa tu množstvo ľudí, že nemá rado černochov, či aziatov, arabov a tak dál. Tak nevidím dôvod prečo skáčeš zrovna do mňa.
No ved to - Arabi a Iranci su absolutne odlisneho povodu...
Vobec cele je to na hlavu postavene: su tam skombinovane dost nesuvisiace narody.
Aj Ukrajinci a Rusi su dost nevhodne dani k sebe - Ukrajinci (ti, ktori neboli komunisti ) uz asi 100 rokov viac inklinuju k Zapadu a napr. Nemecko je tam dost popularne. ATD...
A predovsetkym je dost hlupe zakladat taketo fora...
Aha, takze dalsi clovek, co si mysli, ze Jazykovedny ustav Ludovita Stura ma odpoved na vsetko...
V podstate vsetci obyvatelia Azie kedysi v ramci tych "divych kmenov" zili, cize tu ide len o snahu nasilne vymedzovat, co "divym kmenom" este je a co uz nie.. Premena kmenoveho spolocenstva na statne je len velmi postupny proces a vzdy tam zakladne kmenove atributy zostanu (plati to aj pri Europanoch).
@sitic mam to v jednej moznosti preto uz som to tu vysvetlovala ze jedna moznost trebarz americania ti nevyhovuje tak das hlas ,ale uz osm to tu vysvetlovala preco to tak je
pre ostatnych co nepochopili viac narodov v jednej moznosti je ze si z tej moznosti vyberiete jedno trebarz americanov alebo romov a nie rumunov ale hlas date tej farbe kde su sice oba narody ale trebarz nemate radi jeden len.Tak som to myslela a uz viac to nevysvetlujem lebo toto je asi 4krat co to vysvetlujem ,je to len anketa a bola som zvedava aka nevrazivost je voci inym narodom a ktory tu nie je popularny ako vidim romovia a moslimovia ,takze ucel splneny.
A nepochopim preco sa tu musite hadat,ved kazdy ma pravo na vlastny nazor ,ja viem je to taka tema kde sa da riadne pohadat,ale je to len obycajna anketa nic viac.To ze niekto nema rad nejaky narod neznamena ze je nutne rasista.Kazdemu vyhovuje nieco ine ...
ziaden narod sa neda skatulkovat, je sice pravda, ze normalne rumuna som v robote este nestretol, ale verim, ze to je len nahoda, ziaden narod mi nevadi, pokial oni nemaju naopak problem so slovakmi
@moncici777 si to mala dat ako samostatne moznosti. no a co keby si tam mala potom menej ponukanych narodov. si nikdy nepocula, ze menej je niekedy viac?? ked uz si chcela zahrnut co najvacsi pocet si to mohla zovseobecnit napr. romani, germani, slovania.... bo tvoje moznosti su uplne nezmyselne. som videl v tvojich komentaroch ze tvoja anketa neni zla. neni zla? a jak podla samotnej ankety zistis, ze kto aky narod nemusi ked ma v jednej z moznosti viac moznosti. ty to z toho grafu proste nezistis. kazdy ti musi potom napisat aj koment aby si vedela o ktory narod ide. to znamena ze cely graf s moznostami je teda na picu. cela anketa je na picu
Pobavila ma moznost "Americania,Anglicania,Skoti". Zaujmalo by ma preco si dala Americanov a Britov do jednej kategorie ked ide o dve uplne odlisne narody s roznymi kulturami. Asi preto ze Anglicania a Americania hovoria rovnakym jazykom, takze musia byt rovnaky, vsak?... Okrem toho neznasam generalizovanie a odsudzovanie ludi na zaklade narodnosti, je to primitivne a povrchne.
Tuto anketu mi navrhol priatel,tak som ju sem dala a vy nemate nic ine na praci len urazat.Je to normalna anketa ako kazda ina a vy to berete tak vazne,ale to je vas problem.Len jedno dakujem tym co sa zaoberali otazkou a tym co sa zaoberali len tym ako urazit radsej ani nekomentujem...Pre mna je tato anketa uzavreta kedze viem vysledok...zbohom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
Inak možnosť Arabi, Iránci to je ako pre debilov. Malo tam buť moslimovia.
No ale ja by som dal komplet Afričanov a moslimov
idem si zohnať učebnicu čínštiny
Honkongské anglické noviny Express Extra opisujú bežnú prax v Šenzenskej provincii Čínskej ľudovej republiky. Lekári tu jedia a predávajú mäso potratených detí ako „zdravú potravu“ (správy NRL, 24. apríla 1995).
Štyria novinári z časopisu Eastweek (sesterské vydanie Expressu Extra) vydávajúc sa za lekárov navštívili niekoľko nemocníc v Šenzenskej provincii a pýtali sa, či je možné kúpiť embryá. Lekár zo Zdravotného strediska pre ženy a deti podal jednému z novinárov fľašu naplnenú plodmi so slovami, „Tu máte desať plodov z dnešného rána. Môžete si ich zobrať. Zvyčajne si ich my, lekári, berieme domov a zjeme. No nevyzeráte dobre, tak si ich zoberte.“
Luo Hu, lekárka pracujúca v tom istom stredisku, si všimla, že ľudský plod je veľmi výživný a žiadaný. Najvyhľadávanejšie sú plody z potratov mladých žien. Mužské embryá sú vraj výživnejšie. Lekárka tvrdí, že za posledný polrok zjedla vyše sto plodov. „Vyšli by nazmar, keby sme ich nezjedli,“ dodáva. „Ženy, ktoré sem prídu na potrat, embryá nechcú. Veď tie plody sú už aj tak mŕtve, keď ich jeme.“
Iný lekár, Dong Men Lao, vysvetľoval novinárom, že cena plodu sa pohybuje podľa hmotnosti od 10 do 40 dolárov. Štátne nemocnice sú lacnejšie než súkromné, kde môžu za plod pýtať až 300 dolárov. Podľa Men Laa majú najlepšie liečivé účinky deväťmesačné plody a na také prijíma aj objednávky. V komunistickej Číne sa telá takýchto detí používajú ako „nové diétne výrobky“, ktoré zaručujú „silnejšie telo a hladšiu pokožku“.
stačí, alebo ešte niečo???
Ja mám úplne u piči, že makajú 7dní v týždni. Keď sú schopní niečoho takéhoto+ žerú psov a tak dál, a dál ....
Ja ta tu nenávadzam aby si ich nemál rád alebo čo. Ja som proste v tomto smere rasista a nehanbím sa za to!
Vo viacerých smeroch.
Ja ten rasizmus chapem neboj. Len ja som zasa rasista voči negrom. pretože oni okerem rekordne rozšíreneho kanibalizmu predstavuju aj vyciciavanie socialok a kriminalitu
Hneď si cítim sebavedomejšie
Dík, že si mi to ozrejmil aj z tohoto pohľadu
Nie som si istá, či práve to tvoje "tak naco sa jej zucasnujes" je na mieste vzhľadom na to, že som nezahlasovala ani za jednu možnosť. V diskusii som vyjadrila svoj názor na myšlienku, s kt. je anketa spojená.
Anketových možností je veľa, no priame logické súvislosti medzi určitými sú takmer nulové.
Preto si dovolím ti oponovať s tvrdením : Anketa JE zlá.
Koniec.
Tebe sa, bohužiaľ, nesníva.
už dlhší čas s tým mám problém.
bodá to.
MOSLIMOVIA NIE SÚ NÁROD, RÓMOVIA ÁNO.....DEAL WITH IT
AZIAT JE ČLEN DIVÉHO KMEŇA, ÁZIJEC JE OBYVATEĽ ÁZIE!!!!!!!!!
Nie nadarmo sa hovori ze ked je biely zloduch je to horsie ako sto ciernych,pretoze tí biely neprisposobivy su absolutne nezvladnutelny,treba im zrusit davky.
Vyjadrila sa tu množstvo ľudí, že nemá rado černochov, či aziatov, arabov a tak dál. Tak nevidím dôvod prečo skáčeš zrovna do mňa.
No ved to - Arabi a Iranci su absolutne odlisneho povodu...
Vobec cele je to na hlavu postavene: su tam skombinovane dost nesuvisiace narody.
Aj Ukrajinci a Rusi su dost nevhodne dani k sebe - Ukrajinci (ti, ktori neboli komunisti ) uz asi 100 rokov viac inklinuju k Zapadu a napr. Nemecko je tam dost popularne. ATD...
A predovsetkym je dost hlupe zakladat taketo fora...
Nie, Aziat je prislusnik azijskej rasy - nech zije hoci aj v New Yorku. Nejake dive alebo menej dive "kmene" s tym nemaju nic spolocne.
Nie kazdy Aziat je (v pravom zmysle slova) Azijec, lebo nie kazdy prislusnik azijskej rasy zije v Azii. Je to uz jasne?
Aha, takze dalsi clovek, co si mysli, ze Jazykovedny ustav Ludovita Stura ma odpoved na vsetko...
V podstate vsetci obyvatelia Azie kedysi v ramci tych "divych kmenov" zili, cize tu ide len o snahu nasilne vymedzovat, co "divym kmenom" este je a co uz nie.. Premena kmenoveho spolocenstva na statne je len velmi postupny proces a vzdy tam zakladne kmenove atributy zostanu (plati to aj pri Europanoch).
2. nemám rád arabov, ale len v Európe.. inak mi nevadia
zo sociologického hľadiska, etnikum..