Luc.kin sa mi páči najviac, lebo je gangsterský, skúšali ste dať do nicku bodku? Gulové! Nejde to. Je to ako keby mala na aute ešpézetku BA-000AA, alebo telefónne číslo 0940111222.
@b0ng To som si aj myslel, preto sa mi tak paci tvoj nick Ale nie, teraz vazne, objasnim ti to Tvoj nick totiz pomenuva pravdepodobne najefektivnejsi, na Slovensku najmasovejsi a zaroven, napriek vsetkemu, moj najoblubenejsi sposob konzumacie istej omamnej latky. Na zaklade toho (a tiez na zaklade tvojej profilovky) som predpokladal, ze preferujes prave tuto metodu a teda tvrdim, ze vies, co je dobre Tvoj dobry vkus mi len potvrdzuje vyber zien do albumu, ktory som si prave preklikal
najivna transplantovana mielikki/nietimekki h8u antifunebracka/krutafunebracka bizbillio nathalicatko lilu schizoofrenik melancholia moonwalker acvd43xa7w (ctrl+c, ctrl+v a tak.... proste, je tu veľa super nickov a na niektoré som asi zabudla
ale musím podotknúť, že sa mi hrozne páči nick ouch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
myslis bonitu
@tommyhot za obsahovú zložku...
@etelnair hlavne pre to, že familiárne oslovenei ej etela
K teme; si musim dovolit byt nestranna, lebo by som este nahodou na nejaky zaujimavy zabudla a potom co?
Peace
kto myslel mna tak dakujem
mne sa tanto nik @luo
@hnisavica
@bonita
ale nie tak necakala som to, ze tolko ludi si na mna spomne
hajzelbaba
kokosovyorech
a este svata trojica: @plusle @minusle @kokotle
a @sprejerka01 ďakujem
@indifferentgirl
transplantovana, ceruzisko, johanasdlouhymanohama