Momentálne robím na Tpp, predtým som mala 2 brigády. Od septembra sa chystám na vysokú
Vybrané odbory:
Pracovník riadenia letovej prevádzky
Profesionalny pilot
Veterina v KE
Farmácia
no najširšie uplatnenie má možno Max veterina, kde asi môžeš robiť aj niečo iné ako zverolekára. s pilotom budeš pilot a s riadením leteckej prevádzky budeš riadiť leteckú prevádzku.
takto by som sa na to ale nepozerala, rob to, čo ťa z toho najviac baví, myslím, že všetky sú uplatniteľné.
No na veku nezáleží
Kamaratka chodila na SZU, denne studium, mala v prvom rocniku 37 rocnu spoluziacku,33 rocneho spolužiaka, rodinu, deti nemám v pláne, takže nič mi neprekáža, peniaze mám, keďže som vkuse robila od 19tich
za mňa všetko len nie farmácia.Uplatnenie možno/určite nájdeš. Keďže lekární je plno nasratých. U nás na 28000 obyvateľov máme asi 28 lekární. No na druhej strane vieš si predstaviť byť celý život "predávačka" liekov ? Je tu možnosť pracovať v nejakej firme farmaceutickej,ale brrr. Farmácia sa mi zhnusila všetkými možnými spôsobmi a aj som chodila na strednú za farmaceutického laboranta. Ak máš rada zvieratká choď na veterinu. Myslím,že na pilota majú také vysoké požiadavky, že o tom pochybujem.Nechcem ťa samozrejme podceňovať. A ten pracovník riadenia... to môžeš jedine na letisku niekde v Ba, Ke či v Sliači
@timea91
Pracovník riadenia letovej prevádzky, však to má mikroskopické upltnenie
Profesionalny pilot - máš peniaze na cvičné lety? Si mužatka?
Veterina v KE + Farmácia....mám pocit že už je nejako neskoro sa učiť biolu a chémiu na príjimačky ...každopádne divné obory, jedne technické, druhé prírodne, chýbalo už len právo
Jednoznačne marketing, pretože propagácia je všadeprítomná a hlavne musí byť účinná preto ak budeš niekedy niečo potrebovať kúpiť nezabudni, že môže mega ušetriť. Tak navštív: » www.kuponyzdarma.sk/... !!!
A ušetríš vždy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
takto by som sa na to ale nepozerala, rob to, čo ťa z toho najviac baví, myslím, že všetky sú uplatniteľné.
Kamaratka chodila na SZU, denne studium, mala v prvom rocniku 37 rocnu spoluziacku,33 rocneho spolužiaka, rodinu, deti nemám v pláne, takže nič mi neprekáža, peniaze mám, keďže som vkuse robila od 19tich
Pracovník riadenia letovej prevádzky, však to má mikroskopické upltnenie
Profesionalny pilot - máš peniaze na cvičné lety? Si mužatka?
Veterina v KE + Farmácia....mám pocit že už je nejako neskoro sa učiť biolu a chémiu na príjimačky ...každopádne divné obory, jedne technické, druhé prírodne, chýbalo už len právo
A ušetríš vždy.