ani jedného, ale nehlasujem kvôli tomu fuj. zase to je trochu prehnaná reakcia. inak Akita mi je sympatickejšia, ale tá povaha nie je pre mňa. ja chcu Pudla
Joj strašne zle sa mi pozerá na čisté plemená a na domáce psy. Je to vlastne hrozné, pretoźe v podstate programuješ mozog živého tvora, ktorého pred tým krížením vytvorili do požadovaného tvaru a intelektu aby si z neho mal nejakého "robotíka", alebo nebodaj módny doplnok. Chvíľami mi to príde horšie ako pestovať zviera na mäso
Akita inu má ževraj ťažkú povahu či čo som niekde počula, tak radšej border koliu. Ale inak, občas premýšľam, že akého psa budeme mať keď sa vrátime na SK, páči sa mi bernský salašnícky, ale ten je mega veľký to zožerie potom viac ako môj chlap takže neviem, ešte uvažujem dalmatínec, zlatý retríver
No ale inak napriklad ja by som tomu mojmu domacemu pesovi chcela aj naprogramovat mozog, ze nech aspon troska poslucha ale on ma ma pici tak neviem ci sa tie domace psy maju az tak zle a su robotiky
Keď som bola mala tak kamoska mali koliu tak mám dobre spomienky na ni tak som hlasovala za to ale inak mopsľa by som chcela alebo bernskeho salasnickeho alebo nejakého čierneho vlčiaka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Nejde o fuj, ale nechcela by som ani jedného....
Tak potom sorry. :S
hlavne nech ma vela meso
lebo ako @21 pise
h8u nehnevaj sa zase spam