môj mal predo mnou 6 a až tak mi ti žily netrhá, pretože ja som mala 7. no čo, nepoznali sme sa, ako sme mohli vedieť, že raz budeme milovať jeden druhého
@nightmare86 uff najviac ma dorazila cast "nepoznali sme sa" snad si necakala, ze svojho buduceho partnera spoznas v 10r a skor resp v 15r (okrem toho.. kolko mas teraz?)
Hoci v mojom veku a pocitajuc s tym, ze potencionalny partner by bol v podobnom, sa mi zda privela uz aj 4, tak neviem, ci som nedala v moznostiach privelku odchylku na moj vkus..
@yeya lenže ja som nemyslel nejakú 40 ročnú ale partnerku pre mna napr od 16do20rokov s ktorou by som mal isť do vzťahu.U 40 ročnej ja nad 4 normálne ale u dievčat v mladom veku si to nemyslým
Preboha tie názory tu, že chcem nepoškvrnenú, alebo že keď viac ako 4 tak je kurva.. vám jebe?
Keď ju sám "poškvrníš" tak už ju potom nebudeš chcieť? A viac ako 4 že je kurva, to je dobrá pičovina. To môže povedať asi len človek čo celé dni sedí zajebaný doma a preto si nevrzne, a potom má takéto skvelé názory.
Moja priateľka mala predomnou tiež viac ako štyroch, a ja tiež, a nevidím na tom absolútne nič zlé.
@tomice27 dneska ale zase ťažko také dievča nájdeš veľmi tažko.. a proste, aj keď ty s ním istú dobu budeš, tak potom keď sa rozídete náhodou, tak ona má zostať sama? ono to je komplikované
ale tiež osobne by som bol rád keby je to tak ako píšeš alebo poprípade nejde ani tak o počet ale ako o to ako sa mali radi aj keď také veci zisťovať je odveci asi
@ikuto ja viem, že také dievča je dnes už priam nemožné nájsť, čím staršie, tým menšia šanca, že je ešte panna... a mne nejde o to, ako by sa mali radi... bez ohľadu na to, ako sa mali radi, ak sa spolu milovali, tak o také dievča nestojím aj keby bola neviem aká úžasná...
nechápem čo myslíš tým, že ak sa tí dvaja rozídu, tak či ona má ostať sama... jasné, že neostane sama... po istej dobe po rozchode si dievča (aj chlapec) nájde niekoho iného, to je u väčšiny ľudí prirodzené.. čiže sama nezostane, no to ešte neznamená, že ak sa s niekým dá dokopy, tak to hneď musí znamenať, že sa spolu budú milovať... nespájaj vzťah s milovaním, existujú aj vzťahy, v ktorých je milovanie dlhé roky tabu... a také ja uznávam
@tomice27 úprimne, myslíš si že takú ešte nájdeš ? a tú druhú časť som myslel takto konkrétne: povedzme že by si takú našiel, a milovali by ste sa spolu. Ak sa rozídete, ona nezostane sama a nájde si dakoho určite...
proste, ak dobre chápem, ty by si chcel na milovanie len jednu, a to po celý život a aby ona bola v tom tvoja prvá a ty prvý... krásna predstava... možno to kedysi aj tak chodilo
Jasné, nemusíme sa správať len podľa sexuálnych pudov, ale toto??? Počet predchádzajúcich sexuálnych partnerov je pre mňa veľmi okrajový, rozhodujem sa podľa relevantnejších vecí. Pokojne si postavte sex na piedestál, vaša vec, ale príde mi divné, ak niekto povie o 19 ročnom dievčati, čo malo viac ako 4 partnerov, že je kurva... takéto predsudky a tvárite sa ako veľmi tolerantní ľudia až mi zmiešane z toho.
@ikuto nie, myslím že takú už nikdy nenájdem... no zároveň nikdy neustúpim z toho, že si neviem predstaviť vzťah s dievčaťom, ktoré by sa už s niekým predtým milovalo... čiže zrejme ostanem sám, som s tým zmierený...
ak by som sa s nejakou miloval a potom by sme sa rozišli a ona by si našla iného, tak to už viac menej nie je moja vec, síce by ma dosť možno bolelo, že neskôr dala svoje telo aj inému, no taký je život... pre mňa je proste dôležité, aby moje dievča sa predtým ešte s nikým nemilovalo... a ak by sme sa rozišli, tak je mi jedno, s koľkými sa ona bude milovať potom.. to už nebude môj problém... i keď by ma to mrzelo, že sa milovala neskôr aj s iným... no svet je už proste takýto, už dávno nie je taký krásny ako býval...
celkovo tato vec je pre nas muzov hakliva.. ja osobne by som neustale rozmyslal nad tym, ako ju takto dral uz niekto predo mnou..dalej by som rozmyslal nad tym, ci jej to bolo prijemnejsie s nim, nez so mnou..atd atd..
@tomice27 máš veľké ideály každý ich má ale treba brať veci ako sú... a myslím si, že práve kedysi dávnejšie v tomto boli ľudia ešte viacej pokrokovejší...
@ikuto život človeka stratí ten pravý zmysel, ak sa vzdá svojich ideálov... a ja netvrdím, že neberiem veci tak ako sú.. no v istých záležitostiach mám dosť jasný názor a neustúpim...
ty vole,ja som nad tym nikdy nerozmyslala. akoze vzdy ma zaujimala ta odpoved... ale neviem. na jednej strane,ked si to tak zoberiem,aj 10 je uz vela.... a ked si to zoberiem z druhej strany,tak ani 20 neni vela proste neviem,takto som nad tym nikdy nerozmyslala....
ja som tiez za 0 umna ma taka holka istu urovnen hlavne ked ma aj viac ako 18..nieco to onej svedci...ked je holka pana tak je to uz v kazdom veku dost vzacne....tak ako nejaky drahokam a asi to ma natom najviac laka a myslim ze chlapi co chcu neposkvrnene ich nechcu len preto ze by ich potom odhodili....aj ked je to mozne ale to uz je ubohost u toho ktori to nejakej spravi...neviem co viac dodat.... hlavne neroztahujte holky nohy kde pride, isto to raz ocenite alebo niekto iny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
nejak mi nezapína
za toto ma budeš na kolenách odprosovať, ale nedám ti ani... cmuk
a tomu ver ze ta posielam spat .. lebo musis mat na zajtra vela vela energie na zajtra
a to keď ma napríklad nejaká 40 ročná žena s deťmi a manželom, za sebou 4 sex. partnerov, je tiež automatický kurva?
tak to ťažko sa tak dá nazvať...
a keď ju ty "poškrvníš" už ju tiež nebudeš chcieť?
sex s pannu bol uplne onicom!!..
Preboha tie názory tu, že chcem nepoškvrnenú, alebo že keď viac ako 4 tak je kurva.. vám jebe?
Keď ju sám "poškvrníš" tak už ju potom nebudeš chcieť? A viac ako 4 že je kurva, to je dobrá pičovina. To môže povedať asi len človek čo celé dni sedí zajebaný doma a preto si nevrzne, a potom má takéto skvelé názory.
Moja priateľka mala predomnou tiež viac ako štyroch, a ja tiež, a nevidím na tom absolútne nič zlé.
ale tiež osobne by som bol rád keby je to tak ako píšeš alebo poprípade nejde ani tak o počet ale ako o to ako sa mali radi aj keď také veci zisťovať je odveci asi
nechápem čo myslíš tým, že ak sa tí dvaja rozídu, tak či ona má ostať sama... jasné, že neostane sama... po istej dobe po rozchode si dievča (aj chlapec) nájde niekoho iného, to je u väčšiny ľudí prirodzené.. čiže sama nezostane, no to ešte neznamená, že ak sa s niekým dá dokopy, tak to hneď musí znamenať, že sa spolu budú milovať... nespájaj vzťah s milovaním, existujú aj vzťahy, v ktorých je milovanie dlhé roky tabu... a také ja uznávam
uz nesplnam..preto zostavam u tej, ktora tieto poziadavky splnala
proste, ak dobre chápem, ty by si chcel na milovanie len jednu, a to po celý život a aby ona bola v tom tvoja prvá a ty prvý... krásna predstava... možno to kedysi aj tak chodilo
mám pocit, že som v stredoveku...
Jasné, nemusíme sa správať len podľa sexuálnych pudov, ale toto??? Počet predchádzajúcich sexuálnych partnerov je pre mňa veľmi okrajový, rozhodujem sa podľa relevantnejších vecí. Pokojne si postavte sex na piedestál, vaša vec, ale príde mi divné, ak niekto povie o 19 ročnom dievčati, čo malo viac ako 4 partnerov, že je kurva... takéto predsudky a tvárite sa ako veľmi tolerantní ľudia až mi zmiešane z toho.
ak by som sa s nejakou miloval a potom by sme sa rozišli a ona by si našla iného, tak to už viac menej nie je moja vec, síce by ma dosť možno bolelo, že neskôr dala svoje telo aj inému, no taký je život... pre mňa je proste dôležité, aby moje dievča sa predtým ešte s nikým nemilovalo... a ak by sme sa rozišli, tak je mi jedno, s koľkými sa ona bude milovať potom.. to už nebude môj problém... i keď by ma to mrzelo, že sa milovala neskôr aj s iným... no svet je už proste takýto, už dávno nie je taký krásny ako býval...
ale ba..to uz ju rad skvrnim ja sam
ale držím palce, možno sa ti pošťastí takú nájsť
S = 1 - [1/(vek - poc_partnerov)]
15 rokov a 0 partnerov = 1/(15) = 0.066666
15 rokov a 5 partnerov = 1/(15-5) = 1/10 = 0.1
15 rokov a 10 partnerov = 1/5 = 0.2
20 rokov a 0 partnerov = 1/(20) = 0.05
20 rokov a 5 partnerov = 1/(15) = 0.06666
20 rokov a 10 partnerov = 1/10 = 0.1
S = 1/(vek - poc_partnerov)