Z tohto výberu sa dá uvažovať jedine nad Lipšicom alebo Mikloškom.
Momentálne som dal hlas skôr Lipšicovi, pretože sa mi javí byť aktívnejším a moje sympatie si taktiež získal úvahou o trestaní pochybovania o holokauste.
Myslím, že keby sa teraz do tejto témy pustíme, skončili by sme riadne out of topic : )
V demokracií je uznávaná sloboda slova - môžem teda kľudne vravieť, že bitka na Bielej hore sa neudiala, že červená farba je v skutočnosti zelená, že symbol Dávidovej hviezdy Židia obkukali od Hotentótov, že počet padlých vojakov v bitke pri Moháči nebol ani 50 a napokon, že počet mŕtvych Židov v druhej svetovej vojne neprekročil 4 milióny.
A zo sucasnej garnitury by som zaradil este Kubisa, pretoze on bol asi jedinym ministrom, ktory mal pravo byt na svojom mieste. Inteligentny clovek a hlavne skuseny diplomat.
Fico to urcite nie je, a btw ja uz neverim ziadnemu politikovi pretoze kazdy hrabe len pre seba, som hrozne zvedavy kto vyhra najblizsie parlamentne volby, ze kolko ludi sa zase necha obalamutit ficom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Momentálne som dal hlas skôr Lipšicovi, pretože sa mi javí byť aktívnejším a moje sympatie si taktiež získal úvahou o trestaní pochybovania o holokauste.
Myslím, že keby sa teraz do tejto témy pustíme, skončili by sme riadne out of topic : )
V demokracií je uznávaná sloboda slova - môžem teda kľudne vravieť, že bitka na Bielej hore sa neudiala, že červená farba je v skutočnosti zelená, že symbol Dávidovej hviezdy Židia obkukali od Hotentótov, že počet padlých vojakov v bitke pri Moháči nebol ani 50 a napokon, že počet mŕtvych Židov v druhej svetovej vojne neprekročil 4 milióny.
Snáď to bol len nemiestny žart, však? : )
Ved ja som za, nech si kazdy mysli co chce. Len obdivuhodne je to, ze Lipsic svoju uvahu presadzuje napriek tomu, ze je z polovice zid.
To svedčí o tom, že je to naozaj korektný politik. A takých je dnes len zopár.