Mohol by som napisat aj Meciara a Dzurindu... ale Meciar ma predsa len to historicke plus ze nas oddelil od Cechov a Dzurinda ze nas zaclenil do EU a pripravil na prijatie Eura...
Nejde o to kto je najhorsi politik ale o to ako sa ktomu obcan postavi lebo keby boli vsetci obcania rozumni tak si do parlamentu nepustime take sprepacenim kurvy ako je fico,meciar,slota.... ale by sme tam mali serioznych politikou tak by to bolo lepsie ale neviem ako to chceme dokazat ked 58% obcanov chodi volit iba mizernych 58% a ti ostatni maju asi "dolezitejsie starosti" a aj niektori z tych co idu volit su taki ze im je to jedno alebo si len tipnu alebo co
Pre mňa je najhorší Fico, hlavne ma štve jeho populizmus a to, že namiesto odpovede na otázky novinárov ich začne urážať a odpovie mimo témy položenej otázky. A tým neodpovedá nielen na otázky novinárov, ale aj nás občanov, kedže novinári sú na to, aby informovali občanov.
K Belousovovej,niekedy je tak hysterická, že to hraničí až s psychickou poruchou, ale ak je kľudná-čo je málokedy, tak celkom ujde.
To isté aj Slota, ak sa stane zázrak a nie je pod vplyvom alkoholu, tak má celkom dobré názory niekedy.
Asi by sa mali ísť obaja liečiť A možno by získali v budúcich voľbách aj viac hlasov, ak by bola liečba úspešná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
hluzar si mysli, ze tato diskusia je fejk
2. miesto ziskava Fico
3. miesto ziskava Slota
Slota
a
po nom Radičová, dzurinda, mikloš čáky duray... z bývalých Rusko Zajac Čierná
Túto piču keď vidím tak sa mi obracia žalúdok...
Kotleba ...
Alebo najhorší čo sa týka súhry demencie a veľkosti moci, ktorú majú k dispozícii? ...
V tom asi kedysi spravil rekord Mečiar a dnes vedie Fico pred Slotom ...
....vlastne fico a cela jeho garnitura
jedného a úplne všetko, je jedno čo, len nech to môžu ukradnúť.
2. Fico, ktorý ide zakladať vládu, ale nemá kamošov ani nikoho, kto by s ním
do nej išiel.
2.Mečiar
3.Fic
4.Slota
@pernik @20
Keď ju vidím niekedy v politickej diskusií, živo si predstavujem, ako jej roztieskam hlavu tehlou
K Belousovovej,niekedy je tak hysterická, že to hraničí až s psychickou poruchou, ale ak je kľudná-čo je málokedy, tak celkom ujde.
To isté aj Slota, ak sa stane zázrak a nie je pod vplyvom alkoholu, tak má celkom dobré názory niekedy.
Asi by sa mali ísť obaja liečiť A možno by získali v budúcich voľbách aj viac hlasov, ak by bola liečba úspešná
2. KSS
3. Nase Slovensko
4. SNS
5. HZDS