Každý kto ide do politiky sa aj pekne nahrabe a tá imunita pre poslancov to akože kde sme?Keď tú imunitu obmedzia,tak ako písali no som zvedavý.Podľa mňa Radičová bude oveľa lepšia ako Fico!
Všetci okrem Fica, Slotu, Mečiara, Anči Belousovovovovej, teploša Rafaja a tej skurvysynskej babky Tomanovej, ci boha, tú ženu tak neuveriteľne neznášam, by som jej rozbil tie jej komunistické okuliare a ostrihal lebeň...
to su klamstva,ktore na neho nasypal dzurinda a jeho propravicove media,aby ho ludia prestali volit,kedze mal obrovsku popularitu.
On sa snazil vybudovat suverenne Slovensko a to sa nepacilo zapadu,tak klamstvami dosadili dzurindu.Zapad bol proti meciarovi lebo nechcel nechat Slovensko napospas zapadnu.A ked zvolili dzurindu tak dzurinda rozpredal strtegicky majetok zapadu.
Ale len narážam na to, že za jeho éry tu mala mafia najväčší rozmach, vydal amnesie na závažné zločiny a fakt je aj to, že nielen Dzurinda privatizoval, ale aj Mečiar a mimochodom práve Mečiar privatizoval totálne nevýhodne.
Meciar sprivatizoval iba Slovnaft a to SLOVENSKEJ firme Slovak integra,ktora az za dzurindu odpredala Slovnaf molke.A to ze mafia mala naj rozmach tak za to on nemoze.Vsak on tie mafije nevytvoril.A k tym amnestiam...Napr. afera unosu kovaca ml. ...To bolo naraficene divadlo.Co sa aj preukazalo na sude ked sa lexa vratil zo zahranicia.
@3@pernik dobre vystihnute lenze zase na druhej strane na meliskovy sa smeje kazdy ked nadava na ciganov a slota ked si otvori hubu tak je zle...je pravda ze ako poslanec si to nesmie dovolit a v konecnom dosledku je ako horvoris kkt
@opinko Myslel som, že mladí sympatizanti Mečiara neexistujú a ani nikdy neexistovali, ale veru mýlil som sa, sú takéto individuá, chválabohu, že vas je zanedbateľne málo
@pernik Vies keby ta vychovali rodicia a nie TV ,mozno by si videl Pravdu.
@puco90 Ja som tiez spociatku nadaval na Meciara a nechal som sa oklamat,lenze potom som zistil,ze to je iba antiMeciarovska propaganda.
Vies keby bola monarchia tak by mohol jednoducho rozkazat vsetkym mafianom a inym skorumpovanym hajzlom dat zotat hlavy.Tie rozne skandali co sa diali robili rozny skorumpovany hajzli na roznych postoch.
Hej, na Slovensku má veľkú zásluhu a vôbec nikdy nepovedal, že sme boli do samostatného štátu dotlačení Čechmi
A hej, narozdiel od Dzurindu, ktorý strategický majetok výhodne rozpredal investorom, Mečiar veľké majetky rozpredal kamarátom, čo je vlastne dôvodom, prečo musel Dzurinda privatizovať veľké podniky, aby mal prostriedky na ozdravenie po Mečiarovej vláde ... Áno, aj to vlado dobre urobil
A samozrejme, že na súde sa o únose Michala Kováča mladšieho nič nepotvrdilo, keďže Slovenskú spojku s človekom ochotným svedčiť, ktorý sa nachádzal v zahraničí zabila akási nehoda s bombou pod autom
V ktorej mimochodom Mečiar, ako človek, ktorý sa na pár mesiacov dostal do funkcie prezidenta, udelil amnestie a prekazil tak akékoľvek vyšetrovanie ...
najsympatickejší ani jeden trochu som myslel že slota keby nebol niekedy až moc výrečný a natrieskany pretože hovoril pravdu v niektorých otázkach o maďaroch a rómoch ale niekedy to až preháňal a nevyjadroval sa na úrovni politika.... ale keby som mal povedať najnesympatickejší to bez premýšlania.... Matovič a SaS s ním..
@eeozniap tak toto moze napisat len 16rocne dievcatko z neakej Hornej orechovej a poviem ti ze ja nahodou politike rozumiem az velmi dobre...Ked sa ti slota nepaci tak to je tvoj nazor ktory ma ale vobec nezaujima ..a pokial ide o radicovu tak to je totalna pizda ktora sa len snazi zaposobit na niektorych priebanych ludi..napriklad tim ze chodila stym vozickarom Ale ked pochadzas z okresu komarno ani sa ti necudujem ze slotu tak nenavidis
@exonr ...nie, mýliš sa, nanešťastie niesom z okresu komárno, ale človek, ktorý sa rozumie do politiky nepovie na niekoho že je ´haluzák´...
Nie, to nieje pravda, že ho nenávidím, náhodou sa na jeho spostorti a výrokmi typu ´butete roniť krvavé slzy´, veľmi dobre zabávam. Ale nemyslím, že taký človek patrí do politiky, lebo preto tento štát vyzerá tak, ako vyzerá, že sme každému na posmech. Lebo nejaký inteligent si myslí, že sem prídu maďari na tankoch To nepovie ani normálny človek, nieto ešte niekto, kto by mal štát vlastne reprezentovať...
...a inak tým, že je niekto vozíčkar je menejcenný, alebo ako si to predstavuješ?
@eeozniap som nepovedal ze menejcenny ale naco by snim radicova chodila?no urcite nie preto aby si snim uzila chodila snim preto aby vizerala dobre pred ostanymi a to ze je slota haluzak som napisal preto aby stoho prispevku mali nieco aj ty menej rozumny ze aby nieco stoho pochopili Ok tak na tuto otazku som zodpovedal...mozes polozit dalsiu
Keď mi niečo hovoríš, mohol by si tam napísať @tunidlo , aby som si tie tvoje srandy mohol prečítať
Vieš, nepamätám si, ako to vyzeralo za vzniku Slovenska, nepoviem ti, že Česi sa chceli oddeliť, neviem, ale ešte raz ti poviem, že Mečiar niekoľkokrát povedal, že sme boli do vzniku samostatného štátu dotlačení
To bolo to, čo som napísal a to sa ti poprieť nepodarí.
A ak sa ti to náhodou bude chcieť, kľudne si dám tú námahu a vyhľadám články, v ktorých sa to o hrdinnom tvorcovi našej štátnosti spomína
O to, kto je odkiaľ moc nejde, aj ja som z Nitry a vidím, že čo sa týka politiky máš názory, ktoré majú od politického rozhľadu ďaleko
K tomu patria aj argumenty typu "Radičová je pizda" a "Slota je haluzák" ...
Ja ti poviem len stroho, že "Radičová je politička s u nás takmer nevídanou politickou kultúrou" a "Slota je starý známy buran a zlodej, ktorý vie akurát viesť plamenné reči, na ktoré mu skáču vyholené hlavy"
@tunidlo tak ja zdaleka nemam vyholenu hlavu..a tie nadavky?kazdy ich pouziva aj politici a neznasam ked sa tu vsetci hraju na slusnakov a inteligentov
Zle som to napísal, nemyslel som, že každý, kto na to skáče je automaticky vyholená hlava, ale oni sú takí ich profiloví voliči
No nadávky nepoužíva každý, ale to je jedno ...
A mne nejde len o nadávky, mne vadí, že Slota je vo všeobecnosti Buran ...
Kričí, búcha, ožiera sa keď chodí do parlamentu (teda ak už tam náhodou aj príde) a podobne
Takto si politika nepredstavujem ...
Je samozrejme možné namietať, že toto nie je až také dôležité a že sú to len povrchné záležitosti ... Áno a takejto námietke by som dal za pravdu, pokiaľ by si takýto politik s nevyberaným správaním robil svoju robotu naozaj dobre a prospieval by tejto krajine ... Čo sa o Slotovi povedať nedá, on vie kričať, čo je zle, ale riešenia zásadne neponúka, rieši len utopistické a momentálne nedôležité návrhy (trest smrti je ozaj chabá agitka) a nielenže Slovensku kazí image, (čo je zasa len povrchná záležitosť) ale kazí nám aj krajinu tým, že miesto riadneho výkonu svojej práce len vykrikuje a krajinu rozkráda
(a to ešte nehovorím o intelektuálnej ujme, ktorou kvôli nemu Slovensko trpí ... Ale tak povedzme, že k rozumu musíme dôjsť postupne, takže občas treba nejaého dementa, aby si ľudia uvedomili, že to je dement ...)
Keby sa malo Slovensko roztrhnut na 2 casti, tak idem do tej madarskej, aby som nemusel byt v jednom state so vsetkymi tymi zakomplexovanymi "slovakmi", namojdusu.
z týchto jednoznačne Mikloš... jeden inteligentný, vzdelaný chlap, ktorý vie čo robí, a narozdiel od failorov typu "anča" v diskusiách aj argumentuje...
v celkovom rebríčku však u mňa naďalej top zostáva Rišo Sulík
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
Kokos ale Daniel Lipstein, sa smejem na tom doteraz
to su klamstva,ktore na neho nasypal dzurinda a jeho propravicove media,aby ho ludia prestali volit,kedze mal obrovsku popularitu.
On sa snazil vybudovat suverenne Slovensko a to sa nepacilo zapadu,tak klamstvami dosadili dzurindu.Zapad bol proti meciarovi lebo nechcel nechat Slovensko napospas zapadnu.A ked zvolili dzurindu tak dzurinda rozpredal strtegicky majetok zapadu.
Ale len narážam na to, že za jeho éry tu mala mafia najväčší rozmach, vydal amnesie na závažné zločiny a fakt je aj to, že nielen Dzurinda privatizoval, ale aj Mečiar a mimochodom práve Mečiar privatizoval totálne nevýhodne.
inak este LOL @ lipstein
Za tú mafiu môže...on jej vytváral skvelé podmienky.
Za Mečiara tu boli najlepšie podmienky pre mafiu.
A inak zober si celkovo HZDS...kto je to Harabín ? Čistý mafiózo.
Vážne ? Prečo teda vydal amnestie ?
Po vniku SR este nebola vybudovana poriadna policia,Takze preto tie mafie.
Amnestie...Aby prekazil dzurindove machinacie.
Svoj majetok uz preukazal.Ale aj keby,Tak nejakych 20mil.SK mu z radostou odpustim,kedze dosiahol Vznik SR.
Mečiar vytváral podmienky pre mafiu. Je to dokázané a je to fakt.
"Amnestie...Aby prekazil dzurindove machinacie."
Vyšetrovanie je machinácia ?
Svoj majetok celkom nepreukázal. Je jasné že kradol a nemá právo ukradnúť ani 1 cent zo štátneho rozpočtu.
@puco90 Ja som tiez spociatku nadaval na Meciara a nechal som sa oklamat,lenze potom som zistil,ze to je iba antiMeciarovska propaganda.
Vies keby bola monarchia tak by mohol jednoducho rozkazat vsetkym mafianom a inym skorumpovanym hajzlom dat zotat hlavy.Tie rozne skandali co sa diali robili rozny skorumpovany hajzli na roznych postoch.
Ved predsa policia musi mat nejake postupy,nejaku hierarchiu,zakony atď...
Pred 89 bala vb,stb...To sa zrusilo...
Hej, na Slovensku má veľkú zásluhu a vôbec nikdy nepovedal, že sme boli do samostatného štátu dotlačení Čechmi
A hej, narozdiel od Dzurindu, ktorý strategický majetok výhodne rozpredal investorom, Mečiar veľké majetky rozpredal kamarátom, čo je vlastne dôvodom, prečo musel Dzurinda privatizovať veľké podniky, aby mal prostriedky na ozdravenie po Mečiarovej vláde ... Áno, aj to vlado dobre urobil
A samozrejme, že na súde sa o únose Michala Kováča mladšieho nič nepotvrdilo, keďže Slovenskú spojku s človekom ochotným svedčiť, ktorý sa nachádzal v zahraničí zabila akási nehoda s bombou pod autom
V ktorej mimochodom Mečiar, ako človek, ktorý sa na pár mesiacov dostal do funkcie prezidenta, udelil amnestie a prekazil tak akékoľvek vyšetrovanie ...
Hej, najlepší politik
» www.pluska.sk/thumb/images/ga...
a toto som nasiel, najlepsie
"ovocne stromceky stiepim a ked ich nastiepim"
alebo 8 rokov dozadu
zacina to "Vazeni robotnici, vyrobna inteligencia, vazeni volici" toto mozem pozerat dookola (nic proti robotnikom, ale toto ich skor ztrapnuje)
a finale
ten chlap mal (a snad este ma) uzasny talent na slovne zvraty a politicku satiru
..bože kde to žijeme?!
..ja som dala Radičovú, lebo si myslím, že má v hlave o čosi viac ako všetci ostatní.. .)
Nie, to nieje pravda, že ho nenávidím, náhodou sa na jeho spostorti a výrokmi typu ´butete roniť krvavé slzy´, veľmi dobre zabávam. Ale nemyslím, že taký človek patrí do politiky, lebo preto tento štát vyzerá tak, ako vyzerá, že sme každému na posmech. Lebo nejaký inteligent si myslí, že sem prídu maďari na tankoch To nepovie ani normálny človek, nieto ešte niekto, kto by mal štát vlastne reprezentovať...
...a inak tým, že je niekto vozíčkar je menejcenný, alebo ako si to predstavuješ?
Keď mi niečo hovoríš, mohol by si tam napísať @tunidlo , aby som si tie tvoje srandy mohol prečítať
Vieš, nepamätám si, ako to vyzeralo za vzniku Slovenska, nepoviem ti, že Česi sa chceli oddeliť, neviem, ale ešte raz ti poviem, že Mečiar niekoľkokrát povedal, že sme boli do vzniku samostatného štátu dotlačení
To bolo to, čo som napísal a to sa ti poprieť nepodarí.
A ak sa ti to náhodou bude chcieť, kľudne si dám tú námahu a vyhľadám články, v ktorých sa to o hrdinnom tvorcovi našej štátnosti spomína
O to, kto je odkiaľ moc nejde, aj ja som z Nitry a vidím, že čo sa týka politiky máš názory, ktoré majú od politického rozhľadu ďaleko
K tomu patria aj argumenty typu "Radičová je pizda" a "Slota je haluzák" ...
Ja ti poviem len stroho, že "Radičová je politička s u nás takmer nevídanou politickou kultúrou" a "Slota je starý známy buran a zlodej, ktorý vie akurát viesť plamenné reči, na ktoré mu skáču vyholené hlavy"
Tak pod toto by som sa podpísal
Zle som to napísal, nemyslel som, že každý, kto na to skáče je automaticky vyholená hlava, ale oni sú takí ich profiloví voliči
No nadávky nepoužíva každý, ale to je jedno ...
A mne nejde len o nadávky, mne vadí, že Slota je vo všeobecnosti Buran ...
Kričí, búcha, ožiera sa keď chodí do parlamentu (teda ak už tam náhodou aj príde) a podobne
Takto si politika nepredstavujem ...
Je samozrejme možné namietať, že toto nie je až také dôležité a že sú to len povrchné záležitosti ... Áno a takejto námietke by som dal za pravdu, pokiaľ by si takýto politik s nevyberaným správaním robil svoju robotu naozaj dobre a prospieval by tejto krajine ... Čo sa o Slotovi povedať nedá, on vie kričať, čo je zle, ale riešenia zásadne neponúka, rieši len utopistické a momentálne nedôležité návrhy (trest smrti je ozaj chabá agitka) a nielenže Slovensku kazí image, (čo je zasa len povrchná záležitosť) ale kazí nám aj krajinu tým, že miesto riadneho výkonu svojej práce len vykrikuje a krajinu rozkráda
(a to ešte nehovorím o intelektuálnej ujme, ktorou kvôli nemu Slovensko trpí ... Ale tak povedzme, že k rozumu musíme dôjsť postupne, takže občas treba nejaého dementa, aby si ľudia uvedomili, že to je dement ...)
...................
ostatny , napr slota , ako nadrbany cigan...
z týchto jednoznačne Mikloš... jeden inteligentný, vzdelaný chlap, ktorý vie čo robí, a narozdiel od failorov typu "anča" v diskusiách aj argumentuje...
v celkovom rebríčku však u mňa naďalej top zostáva Rišo Sulík