mne raz jedna dáma písala, či nechcem ísť pracovať k nim, že majú vilu na Srí Lanke, ktorú si môžeš prenajať ako pracovný benefit a že keď nerada cestujem ďaleko tak nevadí, lebo jednu majú aj na Šumave, vyzulo ma.
1. v mojom prípade už aj zmluva na dobu neurčitú by bola benefit, v mojej oblasti ani po 20 odpracovaných rokoch nie je doba neurčitá....
2. noo a ešte nejaký ten teambuilding, ktorý bude lepší a úprimnejší, ak bude splnený bod 1, nakoľko niekedy na jednom pohovore stoja proti sebe dvaja kolegovia, niekedy aj naj kamoši a miesto je len 1
ja budem mať:
-izbu v budove výkonu práce, max 2 na izbe,
-dochádzka na výkon práce len s doprovodom
-možnosť dostať sa do práce len peši, cca 6 hodín chôdze
-z vyššie uvedených dvoch bodov nemožnosť odísť z budovy výkonu práce častejšie ako raz za mesiac, alebo podľa dohody
-jedlo a pitie zdarma
-wifi
@majky538@13 mne hlavne pride uplne absurdne, ze si niekto mysli, ze svoj volny cas budem chciet travit s kolegami z prace a este k tomu kazdy mesiac, akoze pardon ale to im asi musi jebat a este si viem uplne predstavit, ze keby som sa nezucastnila, tak to pre nich bude znamenat, ze nemam timoveho ducha teambuild tak 1-2x za rok je za mna ideal, tak to mam aj v sucasnej praci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
2. noo a ešte nejaký ten teambuilding, ktorý bude lepší a úprimnejší, ak bude splnený bod 1, nakoľko niekedy na jednom pohovore stoja proti sebe dvaja kolegovia, niekedy aj naj kamoši a miesto je len 1
-izbu v budove výkonu práce, max 2 na izbe,
-dochádzka na výkon práce len s doprovodom
-možnosť dostať sa do práce len peši, cca 6 hodín chôdze
-z vyššie uvedených dvoch bodov nemožnosť odísť z budovy výkonu práce častejšie ako raz za mesiac, alebo podľa dohody
-jedlo a pitie zdarma
-wifi
Mzda na cas samozrejme, zdravotne prispevky a podobne formy mi pridu fajn, prispevok na jazykove a ine kurzy