@flysser ale keď ho učí ujebaná piča ktorá po nás ziape ako keby sme na vojne a píše si len tak čiaročky že necvičíme a musíme robiť to čo nevieme tak to je fakt že super (ach)
Momentálne nenávidím ruštinu !!!! TEN KRETEN SROSTÝ !!!! HOVNO NÁS NAUČIL ZA CELY TEN ČAS A TERAZ CHCE OD NAS HEROICKE VYKONY !!! nech umrie do rána magor,čistý magor !!!!
@mefistofel Neser ma aj ty,lebo teba dobiť môžem (narozdiel od neho )
Vieš ako vyzerá klasický rok pri nom? Sedí a číta noviny,sedí a prekladá texty,sedí ,sedí a hovorí vtipy,sedí a číta noviny,sedí a telefonuje ...no a ešte sedí a hovorí hádanky
Nikdy !!! nám ani pol slova k ruštine nepovedal,kde tu občas nám dal nejaký text sa naučiť naspamäť (napísaný foneticky? ako sa vyslovuje proste v našom písme ) to sme sa naučili,každý dostal za jeden a mal pokoj na celý mesiac...
ale keď nemám nejaký rada, tak je to len kvôli tomu vyučujúcemu..napríklad taká biologia, tá učiteľka nás za polrok naučila prrrd makový a potom nám šlahla 5 stranovú písomku :´( :´(
@laurikaaa tak vies, ked sa ti nepacilo ze ste sa nic neucili tak to musite povedat ucitelovy ze vas ma nieco naucit a on to aj spravi, hlavne ked je taky pohodovy a nic ste sa nemuseli ucit, len ked ste s tym spokojny ze nic nerobi tak vasa vec chybu hladajte najprv u seba a potom u druhych ked ste v triede hovorili ze sa vam teraz nic nechce alebo rovno ste mu doniesly noviny tak to je vasa chyba
a skor mozes dobit toho ucitela ako mna ani nevies kde byvam ani nic takze mas smolu nic sa konat nebude
@mefistofel Jasné,že nám to bolo u p. Lebo sme čakali že to tak bude na furt prečo by som sa šla pretrhnúť keď mi to nebude treba, resp ma to seriozne nebaví a je to blbosť ako voda v koši ..
Práve preto že je to taký ,,pohoďák " sme nečakali že ho takto pošťuká
veď ty počkaj,ja mám ešte nad tebou akú takú moc vyzistím si kde bývaš,poprípade dám s tebou stretko a tam ťa dobijem už len za to že do mňa furt hustíš !
úvod do štúdia komunikácie a informácie (ako je nahnevaný smajlík? ) , bo sa mi v živote veľmi zíde logaritmovanie v básničkách , ach, tak s nami vy*ebali
@laurikaaa vobec do teba nehustim teda aspon teraz , len konstatujem ako to je a ako by to mohlo byt a v tomto pripade ste na vine vy, takze nemozes obvinovat ucitela
Momentálne ÚČTOVNÍCTVO z ktorého prepadám lebo na hodine vysvetlí jeden príklad a na druhú hodinu da úplne iný príklad a my sa možme aj pojebať !
a MATEMATIKA ... najchujovši predmet jaky može byť .. pre mňa.. doslova nenavidim matiku... lebo jej nechapem a ešte nas učí Martinka ktorá ma 24 rokov a nič nevie vysvetliť bo ona sama nechape tej matike !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
verím tomu že keby mám fyziku tak aj ona...ale na základke sme nepreberali nič hrôzostrašné takže k nej odpor necítim
tak v skratke
Čert mi to bol dlžný to študovať na výške
Som si to znechutil na maximum
Vieš ako vyzerá klasický rok pri nom? Sedí a číta noviny,sedí a prekladá texty,sedí ,sedí a hovorí vtipy,sedí a číta noviny,sedí a telefonuje ...no a ešte sedí a hovorí hádanky
Nikdy !!! nám ani pol slova k ruštine nepovedal,kde tu občas nám dal nejaký text sa naučiť naspamäť (napísaný foneticky? ako sa vyslovuje proste v našom písme ) to sme sa naučili,každý dostal za jeden a mal pokoj na celý mesiac...
zrazu ho pošťuká a všetci sme prejebali z ruštiny
matika - zlé známky, prísna profesorka ....
telesná - nie som súťaživý
inak asi ono svet práce, či jak sa to volá ani neviem už, toi bola neskutočná nuda, normálne ma to ničilo
ale keď nemám nejaký rada, tak je to len kvôli tomu vyučujúcemu..napríklad taká biologia, tá učiteľka nás za polrok naučila prrrd makový a potom nám šlahla 5 stranovú písomku :´( :´(
a skor mozes dobit toho ucitela ako mna ani nevies kde byvam ani nic takze mas smolu nic sa konat nebude
Práve preto že je to taký ,,pohoďák " sme nečakali že ho takto pošťuká
veď ty počkaj,ja mám ešte nad tebou akú takú moc vyzistím si kde bývaš,poprípade dám s tebou stretko a tam ťa dobijem už len za to že do mňa furt hustíš !
A zo strednej dejepis, nauka o spolocnosti, telesna a slovencina...
a MATEMATIKA ... najchujovši predmet jaky može byť .. pre mňa.. doslova nenavidim matiku... lebo jej nechapem a ešte nas učí Martinka ktorá ma 24 rokov a nič nevie vysvetliť bo ona sama nechape tej matike !!!