u mňa geografia (popravde to bolo preto, lebo naša profesorka bola zaťažená na slepé mapy :/), fyzika, chémia, matematika, biológia, nemčina (tú žiaľbohu ešte mám :/)....fujky fuj
výtvarnú - kresliť som nevedel nikdy, ale to nevadilo, potom čo odišiel skvelý učiteľ a učila nás "milučká" teta, som ju začal priam nenávidieť - zvlášť potom, čo som z nej mal na vysvečku dvojku
u mňa vždy vyhrávala telesná, tej sa už od prvej triedy snažím vyhýbať, potom momentálne dejepis, ale to len kvôli profesorovi, a kedysi to bola geografia, ale teraz máme super profesora tak je to lepšie a ešte fyzika niekedy, lebo ma nudí
16 roční ľudia museli nahlas čítať z učebnice pred celou triedou. alebo si robiť z nej poznámky do zošita (pričom žiadna písomka z toho nikdy nebola), pozerať filmy na motívy životov historických osobností, na ktorých nebolo nič historické a ak sa tam objavila sexuálna scéna, ona to došla pretočiť (nikto to aj tak nepozeral a nič si nevšimol, ale však dobre) a nemohli odísť z dvojhodinovky o viac, ako 10 minút skôr, lebo čo ak to riaditeľ zistí.
@anzu to ste este napriklad nepisali svoje meno v hieroglyfoch pricom prikokotena ucitelka dala kazdemu prepisat to jeho kym sa dostatocne nepodobalo na predlohu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
na vyske....ufff...europan a medzinarodne verejne boli dost ze grc.
na VS som neznasal ucto
u mňa vždy vyhrávala telesná, tej sa už od prvej triedy snažím vyhýbať, potom momentálne dejepis, ale to len kvôli profesorovi, a kedysi to bola geografia, ale teraz máme super profesora tak je to lepšie a ešte fyzika niekedy, lebo ma nudí
16 roční ľudia museli nahlas čítať z učebnice pred celou triedou. alebo si robiť z nej poznámky do zošita (pričom žiadna písomka z toho nikdy nebola), pozerať filmy na motívy životov historických osobností, na ktorých nebolo nič historické a ak sa tam objavila sexuálna scéna, ona to došla pretočiť (nikto to aj tak nepozeral a nič si nevšimol, ale však dobre) a nemohli odísť z dvojhodinovky o viac, ako 10 minút skôr, lebo čo ak to riaditeľ zistí.
NOSku
som asi celkom veľký hejter