samozrejme ze zimny. nechapem kto moze mat radsej skolu v lete...kludne sa budem ucit po veceroch ked je zima a tma ale leto, teplo a dlhe slnecne vecery si nerada kazim akymikolvek povinnostami...
Letný, lebo chodím domov za svetla, ľahšie sa mi vstáva, mávam lepší rozvrh a čas na jógu, neskôr môžem počas okna sedieť za školou na tráve, netreba toľko svietiť tými hnusnými neonkami, neminiem toľko peňazí na kávu, lebo nezaspávam na prednáškach a po skúškach príde dlhé leto, tak mám väčšiu motováciu rýchlo doskúškovať.
zimny lebo mam rad zimu a krajsie sa mi ide do/zo skoly po snehu. ak je sneh. a mam rad aj dazdivu jesen a tiez mam rad, ak sa napriklad ucime a za oknami pada dazd a vsade je prijemny vlhky vzduch
V letnom mi to zatiaľ vychádza tak, že končím skôr. Ale tak do 5 som v škole aj tak, čo nie je práve super, ale aspoň nie do 8. Výhoda. A je bližšie k prázdninám, tak len počítam dni, kedy to konečne skončí. A mám viac predmetov oveľa, ale nejako sa mi to nezdá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale nádejám sa, že to platiť bude
v zime nad tým zaspávam proste
a celkovo som plná energie a elánu.
a hlavne máme zahradní slavnost, kde je grilované prasa a pivo! zdarma!
(v zimnom tam máme "len" varené víno a masť )