Pardon, chcela som sa posnažiť tu dať tie seriály čo chceli ľudia v komentoch a bolo ich na mňa veľa. Tak prepáčte že som zabudla na ten váš. Ak ešte urobim posledné pokračovanie tejto ankety ta ho tam dám.
himym a 2 and a half men su super komedie, no nie som si isty ci by som ich dokazal pozerat niekolkokrat dookola...naopak frasiera som videl vsetky casti asi 5x a kludne by som si ho dal znova, proste dospely humor neomrzi
@tasha5 kazdy ma iny zmysel pre humor, chapanie a vkus, je to na tebe, mozno by ta to chytilo ja si dam znova odstup, rad by som zabudol na detaily lebo ajked som to pozeral pred pol rokom, mam pocit ze vcera a urcite si nevidela niektory z kopy serialov ktore sa urcite oplati pozriet, spomeniem dva napriklad fringe a dextera
@moonbeam ty si nepochopil, ja som ho divavala len teraz uz sa tolko nerubem na nom, no poznam oba ,neboja nelakaju ma ale urcite som nevidela kopu inych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Už tu týchto ankiet bolo 545234 ale skoro nikde nebol Doctor Who :/
A odpoved na otázku: Family Guy
Frasiera možem pozerať stale , už mi to zakazali pozerať ale chybaju mi niektore časti
Ale uz sa tu tie serialove ankety mnozia :/