Ahojte, potrebovala by som radu ohladom telefonu... po dvoch mesiacoch mi prisla ponuka na novy telefon.... len teraz sa neviem rozhodnut.... ktory by ste brali?! nokia3110 alebo sony ericsson W220i.... Mam dobru skusenost so sony ericssonom no laka ma aj
ja by som zobral tie tu nokia celkom sa mi paci..mal som ju aj v ruke a v pohodicke telefon ...ja mam teraz nokiu 6300 a tiez v pohodicke telefon....pozri si na obidva mobili nejake recenzie a podla toho sa rozhodni co ti viacej vyhoduvje ....klikni na www.mobilmania.sk...vyhladaj si vsetko o nich co ta zaujima a mas vybavene
Nokia ist kokotina. neber nokiu sonyericsson K550i si zober aleno K750i vyklapacky je nic moc podla mna a tie lepsie modeli maju aj rosiritelnu pamat. A podla mna naj telefon je SonyEricsson. Moj oco ma nokiu pokazil sa mu a stale sa mu len kazil a halvne softver a mikrofon. Moja mama segra ja mam sonyericssony a nic ziadna vada. Ale vsetko zalezi aj od vyrobku. Ber ten sony
Kasko ... fakt diky ze si pochopil otazku... ja uz vyssie nesplham bo to potrebujem len na vykritie na par mesiacov na co do toho tak vela investovat...
hmm ja by som si vybrala sonny ericsson aaale je pravda ze nokie viac vydrzia a menej sa kazia..teda aspon mne lebo moje telefony musia byt naraz vzdrorne a vodeodolne ...a to moj sonny ericsson nebol a to len chvilku bol v umyvadle ..a nokia sa v pohode vysusila a fuuurt este funguje
Dakujem za vsetky rady... dnes som ich obidva videla nazivo... za mesiac si pojdem kupit nokiu dufam ze ma za to niektory neukamenujete... ospravedlnujem sa vsetkym hlavne denisske a tym ktorych som urazila tymto prispevkom a tym ako som ho zaradila... len ma nic ine lepsie nanapadlo kam ho zaradit... asi som ho mala dat do sportu to by suviselo viac... alebo ze by do "čo ma nasralo"... filozofovanie... fakt tazke zaradit...
Tiež by som bral skôr tú nokiu. Jediné čo vie na bežný telefonoch SE zrobiť, je dizajn za ktorý si nechajú zaplatiť. Robia dobré telefony.. no rozlišenia displeju nevedia spraviť.
Pravda u týchto je to narovnako.
Nokia: má sice 9MB pamäť, no má lacnejšie pamätové karty za 250sk kúpiš v pohode 256mb do toho, aj lacnejšie sa dá.
Má bluetooth čo je rozhodne lepšie ako mať len infraport.
není to o tom ale má lepší foták.
SE: je viac na hudbu, no zato má drahé pamätové karty trebalo by investovať do nej. Je tak isto robený pre mladých takže je to hravý telefon. má tiež rádio ale z RDS.
1GB karta do nokie uz napr v tt bezne ponukaju za 300 az 350SK od kingstonu aj s adapterom na sd.
Seci vychvaluju do neba se, ale neviem preco. Najvecsie ojeby odnich su tie posahane walkamny.
Napriklad len tak odpocim od temy, porovnajte si k750i napriklad s w810i. ? Aky je tam rozdiel ? Ziadny, 2mpx fotak, tie iste 512karty sa k nim davali, rovnaky display, secko rovnake len w810i ma iny dizajn a oznacenie walkman.
A zaco sa predavali ? k750i za korunu a w810i na pausal cez 5litrov. A pritom len zmena dizajnu a oznacenie walkman.
Toto je cely zasrany se. Ja som mal uz aspom 5 secok. A 4 z nich sa mi pokazili. Tj to nie su argumenty ze se sa nekazi.
Najviac ma sere ze prezentuju telefony, spicky, a nevedia sa zmohnut ani na operacne systemy aspom symbian. Maju ich len v peckovej rade, a tusim m600. Ale dostupne phony pre normal ludi s operacakom nerobia. Ziadne funkcie.
Pozri naposledy som mal se, presiel som na nokiu, zobral som si E(enterprise) 50tku. Maximalna spokojnost, mala, pekna, plechove kryty, najnovsi symbian, supol som si tam za 5 kil 2gb katrtu a slape jak hodiny. Mam tam danu GPS navigaciu TOMTOm sa mapami europi to se dokaze ? Prehravac bol nahovno, tak som si tam jebok lgc jukebox, tisickrat lepsi jak sony walkman prehrava. Prehrava mi avicka, divixi no problema. Mam tam excel, word, powerpoint, zip manager, flash player, acrobat reaqder (to vsetko uz v zakladnej vybave)
Super emailoveho klienta, a nemusim si tam strkat len minioperu 3 ale uz poradu rpe symbian 8ckovu verziu.
Mam milion viac prilezitosti ako s pojebanym sonz ericsonom, kery dokaze zatelefonovat, napisat sms, pozret si v pojebanej kvalite veb, mat tam hrozne hry, a mozno vie spravit dobru fotku to je asi setko.
K TEEEEME Dobre si si vybral, nokia, je ovela lepsia nez ten se shit. A navyse, ak sa ty dojebe, v kazdom velkom meste je nokia center. Napr ja byvam v Trnave, zavolal som do nokia klubu, linka zadarmo, super operator, povedali mi ze v tt je ncenter. Tak som ta isiel (vtedy este s pokazenou nokia6280, vyheglane kolajnicky zadne, dojebany soft a prach pod displayom) opravili mi ho za 20 minut (nove kolajnicky, vycisteny display, novy soft s tym ze vsetky moje data my zalohovali a vratili naspet) - a to podotykam 20 minut.
Nokia tu ma centra, kde ty bezne pokazeny komercny pausalovy telefon opravia do hodinky. A SE ? Ten sa posiela do pice do blavy a pod 20 dni tam neni.
Diky It pekne si to tiez popisal a mas tiez dost velku pravdu... ja som mala teraz Se a pokazil sa po troch mesiacoch... mam chut ho vyhodit von oknom ale co ak pojde nejaka stara babka a ece ju aj trafim to mi ma fakt potom mrzelo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a tukni tam a tam si ho najdi a mas moznost si ho aj vyskusat ten mobil. ja tam chodim stale
Pravda u týchto je to narovnako.
Nokia: má sice 9MB pamäť, no má lacnejšie pamätové karty za 250sk kúpiš v pohode 256mb do toho, aj lacnejšie sa dá.
Má bluetooth čo je rozhodne lepšie ako mať len infraport.
není to o tom ale má lepší foták.
SE: je viac na hudbu, no zato má drahé pamätové karty trebalo by investovať do nej. Je tak isto robený pre mladých takže je to hravý telefon. má tiež rádio ale z RDS.
Rozhodne nokia je dobrá voľba.
1GB karta do nokie uz napr v tt bezne ponukaju za 300 az 350SK od kingstonu aj s adapterom na sd.
Seci vychvaluju do neba se, ale neviem preco. Najvecsie ojeby odnich su tie posahane walkamny.
Napriklad len tak odpocim od temy, porovnajte si k750i napriklad s w810i. ? Aky je tam rozdiel ? Ziadny, 2mpx fotak, tie iste 512karty sa k nim davali, rovnaky display, secko rovnake len w810i ma iny dizajn a oznacenie walkman.
A zaco sa predavali ? k750i za korunu a w810i na pausal cez 5litrov. A pritom len zmena dizajnu a oznacenie walkman.
Toto je cely zasrany se. Ja som mal uz aspom 5 secok. A 4 z nich sa mi pokazili. Tj to nie su argumenty ze se sa nekazi.
Najviac ma sere ze prezentuju telefony, spicky, a nevedia sa zmohnut ani na operacne systemy aspom symbian. Maju ich len v peckovej rade, a tusim m600. Ale dostupne phony pre normal ludi s operacakom nerobia. Ziadne funkcie.
Pozri naposledy som mal se, presiel som na nokiu, zobral som si E(enterprise) 50tku. Maximalna spokojnost, mala, pekna, plechove kryty, najnovsi symbian, supol som si tam za 5 kil 2gb katrtu a slape jak hodiny. Mam tam danu GPS navigaciu TOMTOm sa mapami europi to se dokaze ? Prehravac bol nahovno, tak som si tam jebok lgc jukebox, tisickrat lepsi jak sony walkman prehrava. Prehrava mi avicka, divixi no problema. Mam tam excel, word, powerpoint, zip manager, flash player, acrobat reaqder (to vsetko uz v zakladnej vybave)
Super emailoveho klienta, a nemusim si tam strkat len minioperu 3 ale uz poradu rpe symbian 8ckovu verziu.
Mam milion viac prilezitosti ako s pojebanym sonz ericsonom, kery dokaze zatelefonovat, napisat sms, pozret si v pojebanej kvalite veb, mat tam hrozne hry, a mozno vie spravit dobru fotku to je asi setko.
K TEEEEME Dobre si si vybral, nokia, je ovela lepsia nez ten se shit. A navyse, ak sa ty dojebe, v kazdom velkom meste je nokia center. Napr ja byvam v Trnave, zavolal som do nokia klubu, linka zadarmo, super operator, povedali mi ze v tt je ncenter. Tak som ta isiel (vtedy este s pokazenou nokia6280, vyheglane kolajnicky zadne, dojebany soft a prach pod displayom) opravili mi ho za 20 minut (nove kolajnicky, vycisteny display, novy soft s tym ze vsetky moje data my zalohovali a vratili naspet) - a to podotykam 20 minut.
Nokia tu ma centra, kde ty bezne pokazeny komercny pausalovy telefon opravia do hodinky. A SE ? Ten sa posiela do pice do blavy a pod 20 dni tam neni.