STAR WARS
to ako orchestrálny...
z orchestrálnych sa mi páči ešte citlivá hudba from El Laberinto del Fauno, Pride and Prejudice
a klasický so spevmi, tých je veľa, neviem si vôbec vybrať... zaujal ma však špičkový soundtrack z filmu Lolita (1997)... kto to nepočul ešte, nech to napraví, ak nezarátam genialitu amedea minghiho, či johna williamsa, tak typická skladba, čo vyjadruje lásku v Lolite je najväčší skvost, aký som kedy počula! Ďalej sú veľmi dobré soundtracky k filmom The Beach, The Jackal, Philadelphia, Bandits, James Bond, Jackie Brown, Kill Bill, Garden State...
kto chce počuť lolitu, naťukať si: Ladies and Gentlemen of the Jury, potom Love in the Morning, a stará klasika I´m in the Mood for Love, tú práve počúvam
z muzikálových: Hair, Sweeney Todd, Across the Universe... určite je ich ale viac, čo sa mi páčia, zase si neviem vybrať, to je tak, keď počúvam raz hordy soundtrackov
Jednoznacne najlepsi je Strihoruky Edward aebo ako chcete Edward Scissorshand ... Potom nasleduje Nightmare before Christmas a Corpse Bride Zabite ma Milujem Elfmana je to genius doby a to mi nevyhovorite
a čo takto B-čkové veci ako je napr JUNO ale vyhráva to zatiaľ pre mňa Edward Scissorshand, Americká Krása mala krásny OST, aj Walle mal výborne zmáknutý soundtrack. vyberte si...
Requiem for a dream,Control,Trainspotting,Samotari,The pick of destiny,School of rock,Pink Floyd-The wall, Clockwork Orange...sice trochu odveci ale aj Eurotrip mal podla mna dobru hudbu, aj ked o filme radsej pomlcim ...a dalej si nespomeniem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
avšak film bol naktrútení v roku 1982 čiže bol album sfilmovaný geniálne dielko odporúčam
Ak sa hovorí o filmových, tak Battlestar Galactica, aj keď to nie je film, ale seriál...
queen of the damned
forrest gump
school of rock
pick of destiny
requiem for a dream
fountain
(bez poradia)
a samozrejme bring me to life od evanescence na daredevila, hoci ten film nemusím
to ako orchestrálny...
z orchestrálnych sa mi páči ešte citlivá hudba from El Laberinto del Fauno, Pride and Prejudice
a klasický so spevmi, tých je veľa, neviem si vôbec vybrať... zaujal ma však špičkový soundtrack z filmu Lolita (1997)... kto to nepočul ešte, nech to napraví, ak nezarátam genialitu amedea minghiho, či johna williamsa, tak typická skladba, čo vyjadruje lásku v Lolite je najväčší skvost, aký som kedy počula! Ďalej sú veľmi dobré soundtracky k filmom The Beach, The Jackal, Philadelphia, Bandits, James Bond, Jackie Brown, Kill Bill, Garden State...
kto chce počuť lolitu, naťukať si: Ladies and Gentlemen of the Jury, potom Love in the Morning, a stará klasika I´m in the Mood for Love, tú práve počúvam
z muzikálových: Hair, Sweeney Todd, Across the Universe... určite je ich ale viac, čo sa mi páčia, zase si neviem vybrať, to je tak, keď počúvam raz hordy soundtrackov
HANS ZIMMER - Pirates of the Caribean....
SWEENEY TODD!!!!!!!!!
Dalej SoundTrack k Residen Evil, Pulp Fiction, World of Warcraft, Beowulf, Equilibrium