Narazuvzdornaa súhlasím "Máločo ulahodí oku viac, než dlhovlasý chlap ˆˆ"ale iba v prípade že má tie vlasy čisté a upravené,...a ja sa na takého dívam už skoro osem mesiacov,a úplne som kvôli nemu stratila hlavu,.... takže metláci,určite....
jednoznačne DnB, dubstep, house....ale na druhej strane aj niečo z hardcoru, screama a konkrétnejšie Bless the fall, keď bol spevákom ešte Craig..on má naozaj krásny hlas
nemam vyhradeny styl.........pacia sa mi aj metlaci,aj punkeri, rockeri, technaaci a dokonca aj podaktori hip-hoperi (ae tych hip-hoperov az tag extra nemusim...cest vynimkam..) ....ae nic sa nevyrovna tomu, ked ma chalan svoj vlastny styl a je originalny..to ma dostane......nemam moc rada takych tych tuctovych ludi...vjac sa mi paci,ked sa negdo neboji vytrcat z davu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
171 komentov
@Nicmanenapada Asi chodíš po zlých cestách alebo po čom, no chápeš, nie ?
» cache2.asset-cache.net/xc/1675455.jpg?...
hej, to môžeš rovno povedať, že chodím močiarmi a kanálmi, a bude to rovnaká blbosť
len to musí za niečo stáť a mať zmysel- určite nie lejdy gaga a podobné srágory...
Počúvam všetko okrem metalu a tvrdého rocku.
u hudobnikov mam rada ked seru na to, co si obliekaju (alebo nech to tak aspon vyzera - nonsalancia nadovsetko). len nech im to spieva
Ale taktiež niečo také :
No nie je úžasný??