Ani keby su spolu by nesiahali mam ich rad presne tak ako boli a to co tam Axl odviedol v mladosti klobuk dole. Ako raz co som cital ked hudobný kritici hodnotili Axla, W. Axl Rose predviedol svetu to co svet nikdy doposial nevidel a nie to este pocul. Nieje to presne uz si to nepamatam ako to presne bolo, ale bolo to v tomto zmysle
som fanda gnr, axl písal fasa texty, aj jeho škrekot sa tam hodil, ale inak fakt netuším čo také úžasné predviedol svetu okrem behania v trenkách a zastavovania pesničiek, aby dal nejakého fanúšika vyviesť ochrankou z koncertu (v tom lepšom prípade)
@martin872 nebavíme sa tu o tom, čo je lepšie, ale o tom, čo sa nám páči, takže môže hocikto siahať hocikomu hocikam a bude mi to jedno každopádne aj tak som si gnr vybrala :letim:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
viacej možnosti sa nepomestilo, takže tie najkrajšie, najvtipnejšie, najchytrejšie do komentára!