@Yolis ale tak musíš uznať, že som sa v štyroch jazykoch trafila ....fííííha arabčina by ma nenapadla ani neviem keby čo bolo ale tak tie čo som dala ja sú také najznámejšie, myslím
mam kamaratov ktory hovoria nemecky a nepoznaam nic viac sexy... davaju to plynulo jemne atd...z anglictiny a toho vecneho ehmkania a prehltavania r mi je zle
anglictina je fajn jazyk a aj mi najlepsie ide ...ale taktiez mam rada nemcinu ,keby nebola tak velmi tazka ..a spanielcinu este len mam v plane sa ucit je to nadherna rec
Francúzština je pre mňa fascinujúca veľká neznáma, u nemčiny sa teším ako päťročná z lízanky, keď porozumiem; angličtina je v 80% prípadov hnusná do ucha, ale dokážem oceniť jazykové vtipy a nepreložiteľné výrazy
nemčina humus, anglina moc pretlačovaná takže podobný humus ako nemčina, ruština, neviem, z francúžštiny ten marseillský dialekt, takže ostatala španielčina, ktorá je fajn....
@35 suhlasim s tebou a tie piesne nemecke su este ovela horsie kombinacia metalovej hudby a toho jazyka znie hrozostrasne napriklad ta skupina Ramstien fuuuj taka skupina ako ked idu smetiari vysypat kontajnery
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
155 komentov
Ved a úprimne, čo je na nemčine svetové, ked sa ňou dohovoríš v troch krajinách v strednej Európe?
ale inak, ja mám vcelku pozitívny vzťah k angličtine aj nemčine, takže si neviem vybrať.
@yolis Nemecko,Švajčiarko,Rakúsko,to sú dosť dobré krajiny,to ti nestačí?
ale u mňa vedie portugalčina
btw, ak sa nemýlim, tvoj nick je francúzsky žaba alebo niečo také, nie?
angličtina - dá sa
francúzština - srandovná výslovnosť
ruština - blbý prízvuk
španielčina - tá je NAJ ten jazyk úplne žeriem