Naozaj TV nepozerám... Naposledy to bolo tuším na vianoce - nejaká rozprávka. Jednak na TV nemám čas, jednak keď chcem nejaké info, pozriem na nete. A určite by som nepozerala TV kvoli zábave - aj tak tam nič zábavného nedávajú.
v poslednej dobe som sa začala "vracať" k televízii, net ma už omrzel... a najčastejšie je to tá JOJka, zvykla som si napríklad pozerávať večer Panelák... len ma tak zaujíma, že načo nám je toľko programov, keď ich skutočne ani tak nevyužívame... hm... keby som mala viac času a príležitostí pozerávam určite veľa Spektrum, Discovery a podobné...
Chcela som dať Joj, ale omylom som neklikla na hlasovať, ale na poslednú možnosť
Som na tom podobne ako @shoshana , tiež ma už net nebaví tak ako kedysi, takže večer väčšinou pozerám televíziu, najradšej mám odsúdené, pozriem si aj panelák, mafstory, občas súdni sieň a celkom fajn je aj rádio Fresh
Najviac ma baví Discovery, ale stále dokola tie isté reklamy sú tam.Až mi teplo je z toho.Milujem tam Bořiči mýtů...a tak podobne ..dáky vedci a tak na Mtv by som si rada pozrela Pimp my ride ale nikdy to nestihnem...potom jojku..hlavne Profesionálov,každú časť viem naspamäť už...a aj Odsúdené pozriem keď sa mi nechce spať...a sem-tam Markízu..keď prídem zo školy sú 2časti Priateloa...a tak
JOJ...........lebo je schopna produkovat a kupovat dobre serialy.........na filmoch sa momentalne setri a Steven Segal urcite nie je muz mojho srdca......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Som na tom podobne ako @shoshana , tiež ma už net nebaví tak ako kedysi, takže večer väčšinou pozerám televíziu, najradšej mám odsúdené, pozriem si aj panelák, mafstory, občas súdni sieň a celkom fajn je aj rádio Fresh