Fuu neviem či ich je viac ..daj si do goolgu "jaroslav spišiak výroky" a hádam ti dačo nájde..aj ja som to tak robila ..ešte viem jeden dneska bol v Novom čase ..."Musím vám povedať,že nepoviem nič"
tento pán celkovo dobre dáva Akurát som ho včera kúsoček pozeral na TA3 a zase bol úplne mimo nechápem že si nezobere nejakého hovorcu, veď to je ostrasné čo a ako niekedy zapotí
@12 ono to bolo napísané v novom čase že je viceprezident,mne sa to nejak nezdalo ale tak nezaujímam sa o to,dá sa to vygoogliť...hlavné sú tie jeho výroky
Myslim, ze vzhladom k vyjadrovacim schopnostiam nasich vysoko postavenych by som mohla okamzite nastupit na ich miesta aj ja . A za tie prachy trieskat blbosti - to uz je inak premyslene. Ti ludia v skutocnosti mozno vazne nie su az taki hlupi .
ja som sa s panom Spisiakom prvykrat stretol (nie osobne , ked bol v relacii Pod lampou. Hovoril velmi zaujimavo, aj ked tiez takymto stylom. Na mna to vsak urobilo dojem, ze on rozprava strasne vtipy, akurat sa pritom tvari vazne Preto som ho vtedy (a ani teraz) nepovazoval nielenze za hlupeho, ale aj to vyjadrovanie som proste vnimal ako sice specificke a smiesne, ale nie hlupe. Aj to, ze si ho tam Hrib pozval a to, ako sa k nemu spraval, sposobilo, ze som si ho hned zaradil medzi tych takych "hríbovcov", cize elitnych ludi To, ze hovori pomaly, hm...mozno je to fakt jeho neschopnost vyjadrovat sa. Ale skor som mal dojem vtedy, ze velmi rozmysla, co moze povedat, preto hovori pomaly. No a tie ostatne veci..hovorim, mne to pripada, akoby vravel vtipy a tvaril sa vazne, co je vec, ktoru si na ludoch velmi cenim Povedat vtip a potom sa na nom rehotat ako Oliver Andrassy, to nie je moc kumšt ale povedat, ze niekto absolvoval priestrel lebky a zachovat vaznu tvar, to je veru pôsobivé!
Hovorí možno trochu ako hotentót (ten národ mi to, snáď, odpustí), ale vo veľa veciach má pravdu. Je mi celkom sympatický, na rozdiel od väčšiny "top" ľudí Slovenska.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
"Vy chodíte do práce preto, aby ste vyrábali, nie zarábali" :o :o zabila!
no, ak je toto najinteligentnejší policajt v krajine, tak........
ehm, mohlo to byť horšie
Fakt je to sranda, tiež sa čudujem, že to nenecháva na nejakého hovorcu ...
Každopádne práca policajného šéfa má podľa mňa pomerne málo spoločného s tým, aký má dar reči a aký je jeho mediálny prejav
No len háčik je v tom, že policajný prezident toho robí viac, ako to, že na tlačovkách imituje spôsob reči hanblivého 10ročného chlapca