v ponuke nie je možnosť že ani jeden /a ze vam je to jedno / ze sa vam nepáčia, lebo ked sa vam nepacia /je vam to jedno /alebo ani jeden, tak nehlasujte.
Niečo ako je to malé s čiernou ofinkou a tými veľkými ružovými slúchadlami, čo bol, neviem ako sa volá, tuším El Ale nie až tak emácky a punkerský, len tak mierne
minule pred superstar som sa tesne po mobikovej reklame opytala maminy ze ,,kolko ich je?" a myslela som sutaziacich a ona ,,Tych bacilov?" =D=Dona ich vola bacile...=D=D=D=D
@5@tomas nechali týchto, lebo sa najviac ujali a teraz má každý z nich na t-mobilovej stránke niečo ako vlastnú hudobnú rubriku, to zelené píše o pope, to cierne ofinkaté o punku a metale, to ružové guľaté o tc tc techne a tanečnej hudbe, a hip hopový je jasný.
@bziki toto! prosím ťa spravíš skrínšota v utorok večer? stačí keď tam v stredu ráno do grafu pridáme tie malé obrážťoky, ď!!!muá (hey a potom si to niekam ulož musíme to dať do príloh!) .ty kokos, už mi z toho šibe! mihajú sa mi pred očami madžentové šmuhy :bluech:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
prieskum k psychológii v dizajne. vďaka.
Nepacia sa mi.
@freedomko @shelia hovorili ste niečo?
@bziki toto! prosím ťa spravíš skrínšota v utorok večer? stačí keď tam v stredu ráno do grafu pridáme tie malé obrážťoky, ď!!!muá (hey a potom si to niekam ulož musíme to dať do príloh!) .ty kokos, už mi z toho šibe! mihajú sa mi pred očami madžentové šmuhy :bluech: