tak mne je sympatickejsi jan pavol II. ale mam tetu ktora je mnizka v taliansku a vravela ze benedikt ani nechcel byt velmi papezom a ze je velmi skromny tak ja neviem posudit a este jan pavolII vedel perfektne zaobchadzat mno vychadzat s ludmi tak ja som nerozhodne
nie som prehnane veriaca ale podla mna bol jan pavol II. ozaj svaty clovek. z neho to vyzarovalo. tento novy je len taky prechodny papez po tom velkom co odisiel
Pápež Benedikt VI. to má ťažké, pretože stojí v tieni jedného z velikánov cirkvi vôbec.Pápež Ján Pavol II. bol úžasný, ale to neznamená že Benedikt je horší.Treba mu držať palce, ja verím že urobí mnoho, aj keď taký pápež ako bol Ján Pavol II. už nebude.
Je predsa len ťažké porovnávať to lebo Ján Pavol II. bol pápež dlhé roky a veľa toho urobil...predsa len Benedikt XVI. nie je pápež dlho a nemal ešte toľko príležitostí ak to mám tak povedať ale Ján Pavol II. bola osobnosť,to nepoprie nik
nemozem sa vyjadrit....papez Jan PAvol 2. bol tusim cez 25 rokov na papezkom stolci.....beneditkt 16. par rôckou....mozno o tak 5 ked s adozije on ..ja abirdz...tak sa tu vyjadrim... ..ale sympatickej si mi bol JP2. ....sak bol slovan a za jednej strany mal korene aj na slovensku..(dufam ze som si niekoho ineho nesplietol..asi po maimnej strane)..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@9 LOOOOL