Citala som to uz velmi davno a dost malo si uz pamatam ale viem, ze mi bol najsympatickejsi Bob. Asi preto, ze bol stale zahrabany niekde v knihach v kniznici, kde zbieral o pripadoch informacie a bol dolezitou sucastou partie pre svoju odvaznost a bystrost.
Celé trio mám veľmi, veľmi rád, aj v dospelosti sa k tým knihám vraciam. Hlasoval som za Petra, lebo mával dosť husté hlášky a husté momenty. Ale dzupa a Boba mám rád len o zanedbateľný rozdiel menej
@tikalok kokos nemôžeš Boba odbavit, že "ten tretí" xD
Bob bol menšieho vzrastu, ale zato odvážny ako lev. Vedel si zachovať chladnú hlavu a vďaka brigáde v knižnici a novinárskej práci jeho otca sprostredkoval trojici cenné informácie.
!!! Ja ta uplne lubim, presne som sem isla s tym ze to napisem foneticky
Uprimne, vzdy som vnimala najviac Džupitera, ako ultra hlavnu postavu, ale vzhladom na moju slabost na atletov, keby to boli real postavy, urcite by som inklinovala k Pitrovi Krensoovi
vzyd sme sa hrali na troch patracov, a vzdy som bola Bob, lebo som milovala zapisovat a tak...nikdy som nebola veduca osobnost ako Jupiter a Peter, nuz nie som atlet cize ja som Bob
dufam ze som dobre pochopila otazku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Bob bol menšieho vzrastu, ale zato odvážny ako lev. Vedel si zachovať chladnú hlavu a vďaka brigáde v knižnici a novinárskej práci jeho otca sprostredkoval trojici cenné informácie.
Uprimne, vzdy som vnimala najviac Džupitera, ako ultra hlavnu postavu, ale vzhladom na moju slabost na atletov, keby to boli real postavy, urcite by som inklinovala k Pitrovi Krensoovi
Bob zaúpel
dufam ze som dobre pochopila otazku