Všetky tieto odbory sú na tej istej fakulte (agronomickej) a práve rozmýšľam nad tým, ktorý z nich by bol pre mňa najlepší.
Technológie potravín vyzerajú zaujímavo, ale som si istá že to bude veľmi ťažký odbor + je tam na mňa príliš veľa chémie.
Fytotechnika sa mi tiež pozdáva, ale nie som si istá či ma bude baviť, keďže sa tam učí takmer výlučne len o rastlinách.
Zootechnika by ma bavila asi najviac kvôli tomu že je to hlavne o zvieratách, len sa obávam toho že sa tam budú brať aj veci ako porážanie zvierat a to je to posledné o čo by som sa chcela zaujímať.
Všeobecné poľnohospodárstvo by bolo fajn, lebo je tam niečo zo všetkých ostatných odborov, ale pripadá mi to také nijaké a väčšina tých predmetov vyzerá dosť nezaujímavo.
Preto by ma zaujímal názor iných ľudí, ktorý z tých odborov by mohol byť najzaujímavejší a mala by som s ním aspoň nejaké uplatnenie.
(Dúfam že sa mi sem aj niekto normálne vyjadrí a nebude tu len kopec blbých komentárov.)
Pre mna su to celkom zaujimave odbory a keby mali lepsie uplatnenie, vyhliadky do buducnosti, prestíž, perspektívu, neboli by lahké, tak by som možno niečo z toho išla študovať
Btw k teme: uz sme sa o tom bavili, a oznacila som ti to co by najviac bavilo mna, ale chod na tu zootechniku. alebo sa na to kompletne vyser a chod na geodeziu pretoze pochybujem ze ta niekto na nasej skole nauci dobre chemiu ked ta nebavi.
Sorry za chybajucu diakritiku ale nechce sa mi prestavovat klavesnica
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Technológie potravín vyzerajú zaujímavo, ale som si istá že to bude veľmi ťažký odbor + je tam na mňa príliš veľa chémie.
Fytotechnika sa mi tiež pozdáva, ale nie som si istá či ma bude baviť, keďže sa tam učí takmer výlučne len o rastlinách.
Zootechnika by ma bavila asi najviac kvôli tomu že je to hlavne o zvieratách, len sa obávam toho že sa tam budú brať aj veci ako porážanie zvierat a to je to posledné o čo by som sa chcela zaujímať.
Všeobecné poľnohospodárstvo by bolo fajn, lebo je tam niečo zo všetkých ostatných odborov, ale pripadá mi to také nijaké a väčšina tých predmetov vyzerá dosť nezaujímavo.
Preto by ma zaujímal názor iných ľudí, ktorý z tých odborov by mohol byť najzaujímavejší a mala by som s ním aspoň nejaké uplatnenie.
(Dúfam že sa mi sem aj niekto normálne vyjadrí a nebude tu len kopec blbých komentárov.)
@marjy77 aj tebe ho zobrazuje čisto žltý?
Sorry za chybajucu diakritiku ale nechce sa mi prestavovat klavesnica