nas ucitel neminy a chemie.. on je riadny luser teda ... on pocas hodiny daco zabije.. vsetci sa rehlia ako hlupy.. sice to ani smiesne nie je teraz si spominam len na
vies co si vies co si? ziak deviatej a triedy/ ziak co si zabudol ziacku
-Pan ucitel? -Co chces? -Treba mi cikat -Tak zacni
- Pan ucitel? - Hm? - Mozem jest? - Dobru chut... o chvilu.. - Co to tam zeres? - Nedate si?
Dakedy si len tak vezme pero a prepchava si ho cez okuliare a potom sa na nas pozera.. dakedy si zacne trieskat hlavu o stol.. skace po triede a spieva si.. ide spoluziak odpovedat.. a prva veta : tak povedz mi nieco o exotermickych reakciach.. ziak odpovie a on.. - spravne.. pozeral si vcera panelak? a potom sa tam pat minut rozpravaju o panelaku
Dakedy si len tak vezme pero a prepchava si ho cez okuliare a potom sa na nas pozera.. dakedy si zacne trieskat hlavu o stol.. skace po triede a spieva si.. ide spoluziak odpovedat.. a prva veta : tak povedz mi nieco o exotermickych reakciach.. ziak odpovie a on.. - spravne.. pozeral si vcera panelak? a potom sa tam pat minut rozpravaju o panelaku (smajlík)(smajlík) ROFL 2 D
-Mirka napisala do pisomky ze je historia....asi chcela napisat ze chce byt historicka...( ked odklada pisomky do suflika) Tento suflik je historia. Mirka je historia. Z toho vyplyva ze tento suflik je Mirka.
-Ziacka: Pan profesor mozem sa nieco opytat? P. Profesor: NIE
o mne stale tvrdi ze som alkoholicka
P.:co si robila cez prazdniny porozpravaj?
Ja: ja si to uz nepamatam.
P.:hovorim ti, nepi ked to nevies
- aa mame tu nieco pre Polinu toto slovo sa v minuloom case pise LIEH
- Vy chapete preco nie je vhodne aby mala pirceing? No Andrea co robi tvoja mama? Robi v banke! A keby prisla do roboty len v podprsenke myslis ze by sa to hodilo?
Náš chemikár tiež furt niečo zabije, aj keď to nie je smešne rehoce sa celá trieda napríklad minule spolužiačka odpovedala, nič nevedela a hovorí "Livka... kuk na uja".. alebo "vypadol ti transformátor že nič nehovoríš?" a proste teraz to nie je vtipné ale on to vie tak dobre podať že aj tá najhlúpejšia poznámka je vtipná
my sme mali lepsie, toto je moj najoblubenejsi: Tolko strasnych veci, ako vo vasich pisomkach, nebolo ani v smolnych knihach stredoveku o upalovani carodejnic!
Ježíš dobre som sa nasmiala to aj my máme takéto hlášky...zemepisár,chemikárka,a fyzikárka zabíjaju..bože,teraz si neviem spomenúť..ale napr.Fyzikárka hovorí Fajn,Dám vám špeciálnu písomku...a spolužiak..A nám je to špeciálne jedno a takto idem pospomínať..potom napíšem
no akoze toto ani nie je smiesne ale keby vam to vraveli kazdy tyzden s uplne vaznym ksichtom tak aj vy by ste sa asi zacali smiat mame taku blbu ucitelku ktora mna ani neuci ale riadi nam skolsky casak a vzdy nam povie TAK TOTO SOM SI O VAS NEMYSLELA VELMI STE MA SKLAMALI..............a este som si spomenula ze co napisal spoluziak v pisomke Ako pochovavali ludi v stredoveku??hadzali ich do jami........alebo ako sa volal uz neviem presne ale nejaky silny vodca ???? laktibrada..........ucitelia tiez dobre zakydaju len teraz ma nic nenapada
heh.. podla mna tato diskusia zivotnost.. na tomto sa dobre clovek zasmeje.. podla mnaby sme sem mali pisat castejsie veci
a hej.. on nosi take skulky.. vezme si pero a prepchava si ho cez nosnik, alebo si ho postavi na okuliare.. a potom robi vseliake xichty
ak si na daco spomeniem este, tak sem napisem
raz na hodine chemie.. plna trieda ziakov.. ao n jak sprosty -- beno k tabuli.. dobre.. beno k tabuli.. idem k tabuli druhy raz.. beno k tabuli ... a asi sest razy ma vyvolal najprv odpoved, potom priklady na tabulu, potom o olympiade.. a ostatni sa tam rehotali.. ..
A keď nám poedal slovinár (na cirkevnej škole!) "Kurva veverička" , my sme hádzali také šunky .. ze tak jedna baba zacinala basnicku na celoslvoenskom kole v prenese poezie ...
heh no napriklad profak u nas stale po nas ziapal aky sme sprosty a ze sa neucime a vyrusujeme nic nepiseme a bla bla bla 5 minut stekal po nas a ked skoncil tak bolo hrobove ticho a jeden spoluziaj si tak krute hlasno ujebal xD vseci lahli v krcoch na lavicu a profak zadrel "Aspon nieco rozumne z vas vyslo"
A dalsi svihnuty profak nam zas rozprava vtipy pametam si ale len tie o policajtov lebo tie ostatne su moc odveci aby si to nekto pametal xD
napr. 2 policajti sedia vo vlaku a jeden sa druheho pyta preco to tak "bucha". A ten druhy mu vravi tak podme nato matematicky... Co je vlak? On mu odpovie Je to mnozina vagonov. A znova sa ho pyta co je vagon.. Druhy odpoveda: Mnozina kolies.. A comu sa rovna koleso? on odpoveda pí r na druhu... A co je pí? Konstanta. Tak tu vynechame, a co nam zostalo? r nadruhu. Co je r nadruhu? Stvorec.. Novidis! preto to tak bucha xD
Mam jedneho fakt skveleho ucitela...je cely cerveny a mastny nosi take hranate okuliare a zarezane trenky v riti..no vtipne...on stale na hodinach nieco zadre.Najskor ma kamennu tvar akoze mu nepride vtipne to co povedal a potom mu to asi dopne,chyti si hlavu rukami alebo sa nakloni na stolicke dozadu a smeje sa ako hroch. Este doplnim paar...
Kubo ty aktivista,ty kokos.Nehnevaj ma leboo...ja dokážem presedlať z jednej nálady na inú
v priebehu sekundy.Taký sindróm.
Počúvaj,daj si pauzu.Daj si TIK-TAK!(miesto KIT-KAT)
Eto vsio!-to je všetko...nechápetée?
Čiže ste nebrali Rohožník?
-My nejdeme postupne.
A ako idete?Striedavo oblačno?
Nežná revolúcia...viete čo to je?!Štrnganie kľúčami!To je onó!!
Aha ho!Vy máte aj ukazovátko?!
Kubo kde máš Maťa? Slniečko ti bude na pupočok svietiť,fajka do papuľky,syr,žinčicaaa!
Viete prečo som dnes šťastný?Lebo sme vyhrali!Panebože!Po 7.rokoch sme vyhrali!Čechovi sme dali.Petr Čech poznáte ho?
A čo by si jej ukázau Kubo?Pampelišku na lúke?Ste nevideli Dobu ľadovú 2?Aha nie...to bolo v jednotke:Aha!Púpava!Tá bude určite posledná.
Viete prečo vetrám?-lebo baktérie sa tvoria v teple.A ja nechcem byť chorý.
Keď sa zastavíš v jednom vínnom sklepe,v druhom,v treťom tak ani cestu domov nenájdeš.
Pes dingo sa voľne pasie.
Keď budete veľmi hnojiť kvetinky, tak budú najskôr žlté,potom hnedé a nakoniec žiadne.
My si skor robime srandu z profesorov...najviac z koverzacie lebo ma taky hlas akoby snupal helium...napr.davame mu na stolicku spenliky,alebo mu namokrime stolicku,ked vosiel do triedy zacali sme do nho hadzat flase,raz za cas,ked vysvetluje sa postavime a odideme,atd...vela toho je.proste haluzak a vzdy sa rozrehoce jak kon.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
vies co si vies co si? ziak deviatej a triedy/ ziak co si zabudol ziacku
-Pan ucitel? -Co chces? -Treba mi cikat -Tak zacni
- Pan ucitel? - Hm? - Mozem jest? - Dobru chut... o chvilu.. - Co to tam zeres? - Nedate si?
Dakedy si len tak vezme pero a prepchava si ho cez okuliare a potom sa na nas pozera.. dakedy si zacne trieskat hlavu o stol.. skace po triede a spieva si.. ide spoluziak odpovedat.. a prva veta : tak povedz mi nieco o exotermickych reakciach.. ziak odpovie a on.. - spravne.. pozeral si vcera panelak? a potom sa tam pat minut rozpravaju o panelaku
Dakedy si len tak vezme pero a prepchava si ho cez okuliare a potom sa na nas pozera.. dakedy si zacne trieskat hlavu o stol.. skace po triede a spieva si.. ide spoluziak odpovedat.. a prva veta : tak povedz mi nieco o exotermickych reakciach.. ziak odpovie a on.. - spravne.. pozeral si vcera panelak? a potom sa tam pat minut rozpravaju o panelaku (smajlík)(smajlík) ROFL 2 D
-Mirka napisala do pisomky ze je historia....asi chcela napisat ze chce byt historicka...( ked odklada pisomky do suflika) Tento suflik je historia. Mirka je historia. Z toho vyplyva ze tento suflik je Mirka.
-Ziacka: Pan profesor mozem sa nieco opytat? P. Profesor: NIE
o mne stale tvrdi ze som alkoholicka
P.:co si robila cez prazdniny porozpravaj?
Ja: ja si to uz nepamatam.
P.:hovorim ti, nepi ked to nevies
- aa mame tu nieco pre Polinu toto slovo sa v minuloom case pise LIEH
- Vy chapete preco nie je vhodne aby mala pirceing? No Andrea co robi tvoja mama? Robi v banke! A keby prisla do roboty len v podprsenke myslis ze by sa to hodilo?
aaa vela je toho ece...on kazdu hodinu da neco
spoluziak raz prisiel z wecka do triedy a povedal ze je tam smrad, ze tam niekto fajcil. a ucitelka nanho pozrela so slovami: aj si videl ze koho?
ale mame teraz taku haluznu chemikarku, co furt len so sexom ma
@6 tAk to bol gól
Náš chemikár tiež furt niečo zabije, aj keď to nie je smešne rehoce sa celá trieda napríklad minule spolužiačka odpovedala, nič nevedela a hovorí "Livka... kuk na uja".. alebo "vypadol ti transformátor že nič nehovoríš?" a proste teraz to nie je vtipné ale on to vie tak dobre podať že aj tá najhlúpejšia poznámka je vtipná
dakedy si zacne trieskat hlavu o stol.. skace po triede a spieva si.. - a toto bola pecka dňa číslo 2
Čo sedíte ako bez kalkulačky ?....alebo ..
Ten kto má na starosti poštu , ide na poštu na do pre poštu ......
ekvivalent s mäkkym v
Prof. Kedy som vám to povedala?
spolužiak: Ked sme boli sami
Prof. včera to bolo dobreee :
slovenčinárka .to je až také na prsty do úst, alebo ja nemôžem za to že hviezdoslav písal ako imbecil ...... :
a hej.. on nosi take skulky.. vezme si pero a prepchava si ho cez nosnik, alebo si ho postavi na okuliare.. a potom robi vseliake xichty
ak si na daco spomeniem este, tak sem napisem
raz na hodine chemie.. plna trieda ziakov.. ao n jak sprosty -- beno k tabuli.. dobre.. beno k tabuli.. idem k tabuli druhy raz.. beno k tabuli ... a asi sest razy ma vyvolal najprv odpoved, potom priklady na tabulu, potom o olympiade.. a ostatni sa tam rehotali.. ..
A keď nám poedal slovinár (na cirkevnej škole!) "Kurva veverička" , my sme hádzali také šunky .. ze tak jedna baba zacinala basnicku na celoslvoenskom kole v prenese poezie ...
A dalsi svihnuty profak nam zas rozprava vtipy pametam si ale len tie o policajtov lebo tie ostatne su moc odveci aby si to nekto pametal xD
napr. 2 policajti sedia vo vlaku a jeden sa druheho pyta preco to tak "bucha". A ten druhy mu vravi tak podme nato matematicky... Co je vlak? On mu odpovie Je to mnozina vagonov. A znova sa ho pyta co je vagon.. Druhy odpoveda: Mnozina kolies.. A comu sa rovna koleso? on odpoveda pí r na druhu... A co je pí? Konstanta. Tak tu vynechame, a co nam zostalo? r nadruhu. Co je r nadruhu? Stvorec.. Novidis! preto to tak bucha xD
A môj "výrok":"Kto sedí vedla Andreja?" "Ja..."
Kubo ty aktivista,ty kokos.Nehnevaj ma leboo...ja dokážem presedlať z jednej nálady na inú
v priebehu sekundy.Taký sindróm.
Počúvaj,daj si pauzu.Daj si TIK-TAK!(miesto KIT-KAT)
Eto vsio!-to je všetko...nechápetée?
Čiže ste nebrali Rohožník?
-My nejdeme postupne.
A ako idete?Striedavo oblačno?
Nežná revolúcia...viete čo to je?!Štrnganie kľúčami!To je onó!!
Aha ho!Vy máte aj ukazovátko?!
Kubo kde máš Maťa? Slniečko ti bude na pupočok svietiť,fajka do papuľky,syr,žinčicaaa!
Viete prečo som dnes šťastný?Lebo sme vyhrali!Panebože!Po 7.rokoch sme vyhrali!Čechovi sme dali.Petr Čech poznáte ho?
A čo by si jej ukázau Kubo?Pampelišku na lúke?Ste nevideli Dobu ľadovú 2?Aha nie...to bolo v jednotke:Aha!Púpava!Tá bude určite posledná.
Viete prečo vetrám?-lebo baktérie sa tvoria v teple.A ja nechcem byť chorý.
Keď sa zastavíš v jednom vínnom sklepe,v druhom,v treťom tak ani cestu domov nenájdeš.
Pes dingo sa voľne pasie.
Keď budete veľmi hnojiť kvetinky, tak budú najskôr žlté,potom hnedé a nakoniec žiadne.