Premýšlam nad poistkou a rada by som si prečítala vaše názory na dané odbory.Dopredu opakujem,je to len poistka čo keby ak,prioritne su prve dve školy nad tretou ešte stále premýšlam.
Konkretne ma zaujimaju odbory : Verejne zdravotnictvo,Laboratorne vyše
Verejné zdravotníctvo- minimálna šanca si nájsť po škole robotu, aspoň ja neviem čo by si mohla po vyštudovaní robiť
LVM a oše je už čisto o tom či chceš sedieť v labáku a hrať sa so vzorkami alebo lietať po oddelení. Ja som na pôrodnej asistencii a neviem si predstaviť, že by som šla niekde inde, LVM tam je chémia a to ja nie, oše ako také ma nebaví, na gyn sa mi páči ten kľud a v podstate tam veľa roboty vôbec nie je
si nedavaj ani čisto biologiu, ja poznam osobne 5 ľudi ktori pos skončeni školy si nenašli zamestnanie v danom odbore a robia niečo uplne ine ... ibaže si potom spraviš doktorat a budeš učiť alebo niečo podobne .. ale každopadne ťa neodradzujem od ničoho, ak by ťa biola fakt bavila a robila by si pre študium aj niečo naviac a patrila medzi najlepšich tak podla mna taky človek ked velmi chce tak si najde aj pracu v tom čo vyštudoval , držim palce
ja študujem LVM je to zaujímavé ... ale veľa chémie a ako je spomenuté vyššie je to práca v labákoch ziadny kontakt s pacientom teda len minimálny...ale ak prve dve školy máš medicínu čo si myslím že máš ... tak najbližšie k tomu je oše
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
LVM a oše je už čisto o tom či chceš sedieť v labáku a hrať sa so vzorkami alebo lietať po oddelení. Ja som na pôrodnej asistencii a neviem si predstaviť, že by som šla niekde inde, LVM tam je chémia a to ja nie, oše ako také ma nebaví, na gyn sa mi páči ten kľud a v podstate tam veľa roboty vôbec nie je