ja sa nebojím.. ale kamoš sa bojí strašne metra.. a jak som mu povedal že sme po Paríži chodili metrom on na to :,, Ty si šaleny čo keby sa prepadla zem a spadlo to na vás??´´
normálne sa nebojím, ale keď som šla lanovkou na Skalnaté pleso, nebolo mi všetko jedno, ale to som bola malá, teraz neviem ako by to bolo. Ale na Lomničák by ma museli dlho prehovárať Tiež by som mala asi trochu strach z ponorky alebo balóna, no tými som ešte nešla... dúfam, že raz pôjdem
Keď sme leteli naposledy do Belgicka tak bola hrozná búrka a sme mysleli že každú chvíľu padneme a na konci ešte pilot hodil to lietadlo na pristávaciu dráhu asi z dvoch metrov tak to bol fakt príjemný pocit.......
vlastne išla so m už všetkými dop. prostriedkami ktoré sú uvedené okrem lietadla ale asi ani s tým by som nemala dáky problém ja proste také veci že vlak sa môže vykoľajiť a loď sa môže potopiť akosi neriešim
auto - kazdy den nim cestujem a ked je dobry sofer tak ta pravdepodobnost ze v meste naburame je nizka
autobus - velmo nim necestujem ani mhd ani medzi mestkymi spojmi no nemam dovod sa toho bat
motorka - obcas som uz siel a raz aj tak dost rychlo a to mi lepilo a zatvoril som si radsej oci, ale inak to bolo v pohode
elektricka - v nasom meste to nemame, no v ostrave, kde cestujem elektrickami najcastejsie (dva razy do roka? to je pohodlne, rychle a pomerne bezpecka
vlak - je malo pravdepodobne ze by sa vlaky narazili do seba, alebo sa vykolajili
lietadlo - moj najoblubenejsi sposob dopravy, pohodlne, moderne, in
lod - len na takych vyhliadkovych som bol a to sa mi lubilo
metro - kedze najcastejsie jazdim metrom v new yorku (asi dvakrat za zivot doposial tak tam sa mi to zdalo dost spinave a nebol by som prekvapeny kebyze na mna nvybehne niekto so zbranou no doprava ako taka nebezpecna nebola
Bála by som sa nastúpiť do lietadla a asi aj do metra... Desivá predstava, že nemám zem pod nohami, alebo že som pod zemou... Preto vždy keď sa dá, idem pešo...
Bojim sa cestovat lodou, kedze neviem moc dobre plavat..Z motoriek mam tiez strach, hlavne ked ich riadi debil, ktory potrebuje za kazdu cenu machrovat. A sam by som na motorku asi nesadol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
auto - kazdy den nim cestujem a ked je dobry sofer tak ta pravdepodobnost ze v meste naburame je nizka
autobus - velmo nim necestujem ani mhd ani medzi mestkymi spojmi no nemam dovod sa toho bat
motorka - obcas som uz siel a raz aj tak dost rychlo a to mi lepilo a zatvoril som si radsej oci, ale inak to bolo v pohode
elektricka - v nasom meste to nemame, no v ostrave, kde cestujem elektrickami najcastejsie (dva razy do roka? to je pohodlne, rychle a pomerne bezpecka
vlak - je malo pravdepodobne ze by sa vlaky narazili do seba, alebo sa vykolajili
lietadlo - moj najoblubenejsi sposob dopravy, pohodlne, moderne, in
lod - len na takych vyhliadkovych som bol a to sa mi lubilo
metro - kedze najcastejsie jazdim metrom v new yorku (asi dvakrat za zivot doposial tak tam sa mi to zdalo dost spinave a nebol by som prekvapeny kebyze na mna nvybehne niekto so zbranou no doprava ako taka nebezpecna nebola
2. lietadlo
3. motorka
zatial som iba na motorke z tyx trox isla a mam pri tom pocit, ze kazdu xvilu sa rozbijem a nasledok samozrejme ziaden stav vyhovujuci zivotu
a lod prva preto, lebo lietadlom aspon nejdes tak dlho, teda, hm podla toho kam tou lodou, ked cez atlanticky ocean tak urcite nieee fuj,
a este raketoplan tu neni do toho by som nikdy nesadla