ja mam iba tie oblubene, kedze na vyske si predmety volim, ale uplna jednotka pre mna je Vojna, Strategia a Tajne sluzby. Co mi pripomina, ze by som sa mohla opat presunut o uceniu...
naj asi chemia a biola a tento rok asi aj nemcina a informatika ..a neznasam telesnu tu by som hned skrtol z rozvrhu a ani dejepis..a dakedy ani matiku a fyziku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Najneoblúbenejší Matika
Najneoblubenejsie: Fyzika, Chemia, Biologia
Najoblubenejsi : Karolina
(ROFL)
NajNEobľúbenejší: Elektromerania, NÁBOŽENSTVO (síce to nieje známkované, ale tie chujoviny sa nedajú počúvať)
najneoblubenejší: daňová sústava
Najneobľúbenejší: sluchová analýza.
Najneobľúbenejší: formálne jazyky a prekladače
Najneobľúbenejší: nemčina
Najneobľúbenejší momentálne matika,strojarina,konštrukcia.....
@neith74 len taká teoretická otázka,keď sa to nedá počúvať,načo tam chodíš? však si sa mohol prihlásiť aj na etiku...
najhorsie-matika, fyzika, chemia, global studies
najneobľúbenejší- Chémia!!! Fyzika!!! Telesná s tou našou lesbickou učiteľkou.
najneoblubenejsi :slanina,matika,dejak,prdaak a to je vse
najneobľúbenejší - fyzika. FUJ FUUUJ
Najneoblubenejsi: (tento rok mam uz len 6 predmetov, no i tak Telesná
najneoblubenejsi - sietove technologie cisco
Najneobľúbenejší - CHÉMIA
neobľúbený: teórie správy a byrokracie, skapal tam pes :/
neznášam matiku, fyziku, biológiu, dejepis, literatúru
ostatné sú neutrálne
neublúbený : matika, dejepis, elektronické publikovanie, počítačové zručnosti(prstoklad), technické vybavenie počítača.
Najneobľúbenejší: Občianska, ( máme strašne hlúpu učiteľku s hlúpymi názormi !! ) a fyzika...
najneoblubenejsi :matematika
Najneoblubenejší-dejepis,ANJ
neobľúbené: telesná, slovenčina, biológia, anglina, anglická konzervácia, art history
najneo: JEDNOZNAČNE němčina!
Najneobľúbenejší: Geomorfometria a kvantitatívna geomorfológia. A tiež Pedoógia a pedogeografia mi momentálne robí nervy.
a najmenej filozofia
oblubeny:koniec skoly popripade obed