Našla som to na jednom fóre... Skoro každý vravel, že by si vybrali jednotku, dvojka je vraj tučná... dosť ma to zarazilo, pretože myslím, že dvojka má najnormálnejšiu postavu.... to, že sú upravené vo photoshope viem... tak ktorú?
@lilluska228 to je jedno, aj tak neviem každý ma na to iný názor, ale o tú prvú by som na chalanskom mieste ani nezakopla zato tá tretia by ma zaujala.. neznasam tie vychudnute pipky ktore cely zivot ficia na dietach a este ich chalani obdivuju.
@lilluska228 myslím, že tá celulitída, ktorú by mala mať tá buchtička až tak veľmi nezaváži pri chalanoch, som ešte toho blého názoru, že radšej si vyberú takú normálnejšiu,plnšiu, jak nejakú vychrtlú pipku..
@kissmeplease to áno... ale nerozmýšľala si nad tým, že niektoré sú prirodzene vychudnuté ? nieže by som to žral (ja radšej tú uprostred ale ani zďaleka to neberiem ako nejaký problém či vadu
@cocca-colla myslim ze toto je forum, takze ma pravo sa spytat na hocco, co nie je v podmienkach zakazane. Myslim ze o komplexy nejde Nie kazdy kto sa pyta nieco o postave musi trpiet komplexmi menejcennosti.
3 pretoze 1. je plocha jak lentilky pod kobercom a 2 je velmi biela a ta trojka je podla mna akurat no vy steč charaktery kazdy si vybera len to najlepsie :
Inak tu krasne vidno, ze ludia vobec nemaju ziadne zabrany nadavat na chude baby, kludne ich nazyvaju akokolvek. A presne tak je to aj v skutocnosti. Na trocha plnsie dievca by si nikto nedovolil povedat, ze je tucna. Ako tu by mi to fakt nevadilo, ved su to vykonstruovane obrazky, horsie je ze sa to tak naozaj deje.
Stredná je rozhodne typ pre chlapa... Ale vezmime do úvahy, že v minulosti sa všetko točilo o bokoch a brušku, ako o symboloch plodnosti... Myslím, že v skutočnosti chlapi nerozmýšľajú hlavou, ale penisom, čiže by brali každú hoci aj naraz... Ale z mojej strany... Kadá z nich má dobré proporcie.. Ani tá chudá nemusí fičať na diétach, možno to má v génoch... Každá z nich je pekná a keď už hodnotíme celkovo... Tá v pravo vyzerá najzdravšie, čo sa pokožky týka... Dvojka je asi chudokrvná
@cocca-colla ver, že žiadne komplexy nie sú len ma zarazilo na tom fóre, že väčšina sa zhodla že jednotka má krásne, vyšportované nohy.... no mne sa ako vyšportované nohy nezdajú... tak som sa pýtala... čo máš zas za problém?
@mirkova modny priemysel je cely pre mna jedna velka zahada, takze k tomu sa radsej vyjadrovat nebudem Chcela som tym len povedat tolko, ze to uz davno neplati, ze by boli chude dievcata idealom krasy, skor naopak. Ja to dost pocitujem na sebe, cize si nevymyslam, okrem toho vidim to aj medzi nazormi ludi a na takychto forach. Len ma zaraza, ze na plnsich ludi sa beru neviem ake ohlady (nevravim ze je to zle, naopak!) a na chudych, najma dievcata ludia dokazu nakydat cokolvek. A to nie len na internete, ale aj v normalnom zivote. Vyjadrilo sa tu par ludi v zmysle, ze nie kazda chuda baba je za to zodpovedna a som vam preto vdacna, ale to je len ako jedna lastovicka. Verejna mienka je uplne ina: Chude dievcata su kostnate vychrtliny, co ich nic ine nezaujima len chudnutie. A prave toto mi vadi. Pretoze nie kazdy za to moze. Niekto sa moze snazit pribrat aj cely zivot a jednoducho nepodari sa mu to a mozno tiez by si zasluzil aspon trochu viac ohladu a najma menej predsudkov.
zaujímavé že by si skor všetci vybrali dvojku ,lebo jednotka sa im zdá moc chudá pritom podla mna je tá prvá uplne normálna,nemám pocit žeby bola moc vychrtnutá,teda ked ju mám porovnať so mnou
@azizi Ja sa opovážim na trojku povedať, že je tučná, pretože podľa môjho názoru naozaj je a nevybral by som si ju. Jednotka je pekná od pása dolu, ale tie nohy sú naozaj unsex, ale možno je to len fotené zo zlého uhla.
Inak mám radšej chudšie baby, ale tu je jednoznačne najlepšia dvojka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
2.) to už je lepšie
3.) najprirodzenejšia, najkrajšia
2. neviem
ale 3. mi príde z nich najkrajšia
1.
3.
Prva je vyziabnuta, nepaci sa mi
Dvojka ma zensku postavu, proste ideal
prirodzenost 4ever
Tá 1 mi pride skôr vyšportovana ako ta 2, a práve vysportovane telo priťahuje pohľady
@lilluska228 nie vsetky plnsie zeny maju celulitidu.. aj tie "tucnejsie" dokazu mat vysportovane tel
pripominaju mi obhryzanu kost od kurata
lenže mne sa z pokélopty von nechce
3
1
Inak mám radšej chudšie baby, ale tu je jednoznačne najlepšia dvojka.
no jednotka je vychrdla a dvojka akurat.