ucesem sa ked si spomeniem.. ale tak dakedy dva razy za tyzden, dakedy raz za dva tyzdne podla nalady.. a mne je to prd platne, aj tak sa mi hned zapletu do seba a utvoria sa uzliky
Nerozčesávam. ja, keďže mám príšerne kučeravé vlasy, automaticky aj krepovatejú. Kebyže som si ich rozčesávala každý deň, nepomôže mi ani gél, ani pena ani lak, nič. Keď si ich umyjem, rozčesem si ich a to bohato stačí. Už aj tak dosť krepovatejú.
rozčešem si ich po sprche, dávam si sprej na rozčesanie. mám síce kučeravé vlasy, ale dlhé takže vyzerajú celkom v pohode aj keď si ich rozčešem na sucho.
jooj moje vlasy sú hotová pohroma, vedia kedy ma majú vytočiť ....... , a ešte ich mám dlhéééé ....... ešte to tak rozčesávať heeeh ... to by som bola plešatá hehe ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Večer na to nemám nervy a keď si vlasy umyjem,tak si ich iba zopnem do vysokého copu aby sa mi to pekne zkučeravilo.
Vyšklbala by som si polovicu hlavy,no ďakujem pekne
(a vlasy mám ok,žiadne dredy
Nechápeš.Mám strašne jemné vlasy a keď sa sprchujem,tak sa ti tie vlasy akoby rozčešú.
Iba si vypnem "ofinu" alebo si ich celé zopnem.
Nechcem tu byť za nejakú..špinavú,ale keby som si ich mala rozčesávať tak som za bezvlasú.
@filus jeeej